יש לי בעיה

infected-alex

New member
יש לי בעיה

שלום קוראים לי אלכס יש לי ילדה בכיתה שאני מאוד אוהב,יפה, חכמה מצחיקה....גם לי יש הרגשה שהיא מחבבת אותי היא עושה עיניים מדי פעם אבל יש בעיה.....אני לא יודע איך להתחיל איתה היא מקובלת בבצפר וכל זה ואני יש לי בעיות באנגלית קצת וכל זה היא כל הזמן איכשהוא מנסה לדבר איתי אבל אני משום מה מפחד ומסמיק מה לעשות? אנא עזרו לי נ.ב התמונה היא שלי....זה אני עושה סלטה בגינה שלי

goldy

New member
הפיתרון האמיתי היחיד:

אל תפחד! אני מניח שאתה מפחד שהיא תדחה אותך, לא תסכים וכו`. אם זה נכון, אז למה אתה לא ניגש אליה? לפי תוכן המכתב הסקתי שאתה בכיתה ז`. בן אדם! זה הזמן הכמעט הטוב ביותר להתחלות וללמידת דברים חדשים. אל תתבייש! דבר איתה, לא משנה על מה, אפילו על הלימודים, אבל דאג גם לנושאים אחרים, לא משנה איך. אני שהמרחק בין דיבורים ומעשים הוא מאוד גדול אבל לך ודבר איתה. אל תתבייש. זה דבר טיבעי שתתרגש, תסמיק וכו`, אבל אל תהפוך את זה לדרך קבע! כשהיא תמצא לה מישהוא אחר אתה תבין מה הפסדת, ואז או שתשקע בדיכאון או שתלמד מזה ותתחיל עם בנות אחרות. אני מדבר מניסיון, אל תבזבז זמן. פשוט תיגש אליה ותדבר. אתה יכול לפתוח ב `שלום`..........

t@lly

New member
עדיף להתחרט על משהוא שעשית מאשר על משהוא שלא עשית

עדיף להתחרט על משהוא שעשית מאשר על משהוא שלא עשית

וואי אלכס אני מזה מזדהה איתך - גם אני הייתי פעם בכל המצבים האלו של ``מה לעשות, איך אני יתחיל איתו, מה אני יגיד לו...`` וזה בדוגרי באמת קטע מעצבן וקשה אבל אני חייבת להגיד לך שכמה שזה ניראה קשה אתה חייב ללכת ולדבר איתה ולהגיד לה מה אתה מרגיש ואני מדברת מינסיון כשאני אומרת שאתה חייב לעשות את זה. לדעתי אתה צריך פשוט ללכת ולדבר איתה והגיד לה בשיא הכנות שאתה יכול מה אתה מרגיש, אבל אתה חייב להגיד את זה ממש מהלב ולהגיד את כל האמת. אתה צריך לעשות את זה מכמה סיבות לדעתי: 1 קודם כל אתה תרגיש הקלה עצומה כאילו ירדה לך אבן מהלב וזה מאוד חשוב, לפחות בשבילך. 2 אין לך הרבה מה להפסיד - אתה יכול רק להרויח לדעתי. 3 אני יודעת שאם מישהוא היה בא ואומר לי דברים כאלו בכזו כנות הייתי ממש מתרגשת מזה וגם הייתי חושבת שאם הבן אדם מספיק כנה איתי ככה אז זה בטח אומר משהוא על האישיות שלו. 4 מניסיון שלי - יש לך הרבה סיכוים שזה ילך. באמת. אז זהו אין לי יותר מה להגיד לך חוץ מ: לך על זה גבר! ואל תשכח: זהו. בהצלחה.

spear

New member
אל פחד

דעתי היא כמו של האחרים, פשוט תיגש ותדבר,אל תחשוב הרבה, כי אם עושים חזרות זה לא עובד טוב. פשוט תיגש אליה ותגיד מה שיש לך על הלב. הרי יש לך שתי אפשרויות: או שהיא תגיד כן (50%) או שהיא תגיד לא (50%). אם לא תנסה לא תדע!!!! B-)

למעלה