יש לי בעיה!!!

יש לי בעיה!!!

לא יודע מה זה.....אתמול בלילה התחילה המנורה של הטעינה להידלק בפולסים של שניונת בקצב לא מוגדר... היום נסעתי 80 ק"מ והיא לא דלקה בהתחלה ושוב התחילה להציק מדי פעם ומדי פעם בכלל לא.. לקראת הסוף היא דלקה כמעט תמיד בהיבהובים ארוכים יותר מבלי להפסיק.. המצבר חדש והאלטרנטור שופץ לפני חודשיים בערך וכל הבפנים שלו חדש.. מה זה יכול להיות?????

RamN

New member
לפי דעתי

או שהרצועה מחליקה-תנסה לחזק את האום של האלטרנטור. לא היה ברור אם היא נדלקת לך תוך כדי נסיעה או רק כשאתה עומד? אם זה רק כשאתה עומד יכול להיות שהטורים שלך נמוכים מידי אז תעלה אותם ,בקרבורטור מצד שמאל יש שני ברגים אחד גדול אחד קטן ,תסובב את הגדול הוא זה שאחראי על טורים בסרק כרבע-חצי סיבוב לכיוון שמאלה(פתיחה) עד שהנורה תכבה .

1303LS

New member
תנסה לבדוק אם כל החוטים שמחוברים

לאלטרנטור מחוברים טוב ולא התרופפו.

latino76

New member
אולאי תתחיל ליבדוק פחמים או....

הנקה אותם ,מה זה? אלטרנטור,דינאמו ? תעשה לה גם overall ל24volts

לא, זה קורה רק בנסיעה...הטורים שלי

גבוההים מדי... האמת שאני צריך להוריד אותם ועדיין לא היה לי זמן.. אולי באמת היא מחליקה כי החלפתי רצועה, לסגור את האום ממש חזק??

RamN

New member
הבדיקה הכי פשוטה שאתה יכול לעשות

לקחת מפתח להלביש על האום של האלטרנטור ולסובב כמה סיבובים ואם היא מחליקה בדרך כלל היא פשוט תחליק לך כשתסובב , בעיקרון זה אמור להיות כמה שיותר מתוח

vq55205

New member
מתיחת רצועה

אני חייב לסייג את דברי רם כי מתיחת יתר עלולה לדפוק את המיסבים של האלטרנטור. נא לא לקחת באופן אישי

RamN

New member
אני לא לוקח אישית....

תמיד טוב ללמוד דברים חדשים

vq55205

New member
טעינה

מה יותר פשוט מלחזור למי ששיפץ את האלטרנטור ולבקש שיבדוק מה הבעיה , בכל מקרה יש אחריות על שיפוץ כזה לפחות שלשה חדשים. יכול להיות שאחד המיסבים דפוק (למרות שהוא היה חדש) או שהרכבתו לא היתה מספיק טובה דרך אגב אין לך גם רעש מהאלטרנטור ?

למעלה