יש לי בעיה....

kleenex20

New member
יש לי בעיה....

אני בת 20 <4 חודשים לפני השחרור> הבעיה שלי התחילה בערך בזמן הגיוס אפשר להגיד אפילו איך שהתגייסתי... אני מצוננת בצורה עצבנית.. ז'תומרת יש לי כל של מצוננת עם אף סתום כבר שנה ו-5 חוד', אני "מזמרת"
מתוך שינה, אני כל הזמן מסתובבת עם טישו ביד ואין מצב שאני אלך לאנשהו אם אין עליי כמה חבילות של קלינקס! זה מתיש מעייף ומעצבן! איכשהו הסביבה שלי שורדת את עצם קיומי...
אבל לי זה די מציק.. למרות שאני גם התרגלתי איכשהו... אבל זה עדיין באסה כי זה מקשה עליי.. אני הולכת כמה צעדים ואני מתחילה להתנשף כאילו עכשיו סיימתי ריצת 2000 גם כשאני יושבת ולא עושה כלום <רק נושמת- מהפה כמובן> אז לפעמים אנשים שואלים אותי למה אני נושמת ככה.. כאילו בכבדות... ומה שהכי מפריע לי זה שיש לי התקפים של קוצר נשימה.. זה יכול לבוא סתם בלי קשר לכלום אם אני אלך, אעמוד, אשב, אשכב... לא קשור למאמץ בכלל! פתאום אני מתחילה לנשום ממש אבל ממש כבד! כאילו, שואפת את כל האוויר שאני יכולה להכניס לראות ומוציאה בזריזות חלק קטן... ההתקפים נמשכים לי בין שעתיים לשלוש... הלכתי לרופאים <צבאיים> עשיתי בדיקת אלרגייה<לא אלרגית לכלום> עשיתי צילום ריאות<כלום>צילום סינוסים<כלום> א.ק.ג.<תקין> הביאו לי כדורים וטיפות אף וכלום לא עוזר לי! אני משתגעת... מצד אחד אני מקווה שברגע שאני אשתחרר זה יעבור לי.. אבל אם זה לא יקרה ואני בכלל פיתחתי אלרגייה למשהו מוזר..?? זה מדכא בטירוף! חשוב לציין שאני מצוננת בכל עונות השנה! אם יש למישהו הצעה או רעיון לעזור לי... אני אשמח לשמוע.. תוווווווווודה!

נזלת וקשיי נשימה

שלום, אני מבין כי מצבך ממש מתסכל אותך קימים מצבים כאלה שאינם אלרגיים. האם נעשו תפקודי ריאה, והאם נבדקת על ידי רופא אף אוזן גרון ממליץ לך לנסות קלרינז פעמיים ביום, ואם לא תהיה עזרה נא לפנות לאאג פרופ' קויתי

למעלה