יש לי בעיה...

• פותח הנושא :(
  • פורסם בתאריך

:(

New member
יש לי בעיה...

אני בת 14 ופעם הייתי די רזה... הייתי ממוצעת אבל לא אכלתי הרבה (רוב הזמן) למרות שהיו ימים שהייתי אוכלת המון... הגובה שלי הוא 1.62. פעם שקלתי 43... וגם לא הייתי ישנה הרבה. עכשיו הכל השתנה ואני ישנה הרבה יותר אבל גם השמנתי... תוך חודש - חודשיים העליתי 5 קילו... אני מרגישה שמנה ויש גם אנשים שאומרים ששמנתי. אני שונאת את זה!!!! לכל מי שהבין את ההודעה המבולבלת הזאת- תעזרו לי! אני לא אוהבת את הגוף שלי ככה!!! חוץ מזה- יש לי גם חזה קטן אז אני נראית נורא...

בודהא

New member
עליה במשקל בגיל ההתבגרות

העליה שלך במשקל אופינית לגיל ההתבגרות ונובעת מסיבות הורמונליות אבל כמובן שלא צריך להשאר בעודף משקל במיוחד בגיל כזה שחשוב המראה וזה בסדר. אני מציעה שתגשי עם אחד ההורים לדיאטנית בקופת חולים שתיבנה לך תזונה מאוזנת ומתאימה. ובבקשה אל תכניסי לעצמך לראש שיש לך בעיה . עלית 5 ק``ג , דיאטנית תעזור לך להוריד בצורה בריאה ותשתדלי לשמור על הרגלים טובים. בהצלחה וחג שמח ואם את עדיין מוטרדת , כיתבי ונשמח לעזור

A-naT

New member
אני עם בודהא...

תספרי להורים שלך שלא נוח לך עם המשקל שלך כרגע, ותלכו לדיאטנית, ותיפתרי את זה מהר וקצר, בזמן שזה עדיין `בעיה קטנה`.

felomena

New member
שלום

אני מסכימה עם הבנות זוהי בס``כ עלייה נורמלית של גיל ההתבגרות אל תעשי שטויות....תקשיבי לנו...אנחנו יודעות מה אנחנו אומרות... באמת לכי לדיאטנית או תעשי ספורט תאכלי נכוןן...זוהי לא בעייה מתוקה! תהיי חזקה:)

קודם כל, שלום וברוכה הבאה..

הגעת למקום הנכון, אני משערת שהרבה יבינו אותך. לפי מה שאני מבינה היית בתת משקל והעלת מס` קילוגרמים חזרה. האמת, סליחה, אבל נשמע לי יותר בריא, עובדה שאת ישנה יותר טוב. לגבי האנשים, אולי זה לא מתוך הערה של יו.. את שמנה, אלא להיפך, יופי, השמנת קצת. לגבי זה שאת שונאת את גופך, לא נעים לי לומר לך אבל אני לא מכירה בנות בגילך שאוהבות את גופך, זה מן גיל כזה, שאתה לא ממש יכול לראות את עצמך, כמו שאתה.. אבל זה ממש לגיטימי. מה לגבי מי שאת? את אוהבת את עצמך? בטחון עצמי? תראי, את ממש מוזמנת להשאר, לראות את התגובות של הבנות, אנחנו פורום מאד תומך ומלא אהבה, אז השארי איתנו, ואם רע ומגעיל לך אז יש כאן בנות שמוכנות לתת חיבוק כשצריך. אולי כדאי שתפני לרופא לבדוק כמה צריך להיות המשקל שלך לפי טבלת גיל וגובה.. כי זה למעשה קנה המידה הטוב ביותר. אז בי חמודה, אני לא יודעת את שמך, או כינוייך תחזיקי מעמד, אנחנו כאן בשבילך ניב

למעלה