יש לי בעיה

raz amir 29

New member
יש לי בעיה

יש לי בעיה אומנם טובה אבל בכל זאת אני צריך את הייעוץ שלכם. אני כמנהגי משחק עם ארסנל הרבוצה שאני הכי אוהב אחרי מכבי ת"א כמובן!!! השנה הבאתי כמה וכמה שחקנים צעירים וטובים מאוד בין היתר הבאתי לעמדת הבלם לצד כמפבל את סאיד המיצרי,ציקגלו שמשחק ליד הנרי ונותן עונה ענקית כמו סעיד וגם את מאוריציו ארוס שבמנג'ר הוא תותח ואין שום שפק בכך... שלושת אלה נותנין לי עונה נהדרת אבל נוצרה אצלי בעיה יש לי עוד בוסמן רביעי שמו הוא ג'ילברטו סילבה שבד"כ מתייבש אצלי ברזרבס אבל השנה הוא פשוט ענק ואני חייב לו הרבה מהנקודות שלי והבעיה שלי היא מה לעשות?לפני כל משחק אני שובר תראש את מי לשים בהרכב את ג'ילברטו או ארוס? או את סעיד? אני צריך את עזרתכם בנשוא למי שיש עצה טובה בישבילי מוזמן לענות על כתבה זאת ולא במסר אישי..

owen007

New member
איך בדיוק...

ציקגלו משחק אצלך? הוא צריך להשיג רישיון עבודה, וכדי להשיג רישיון עבודה צריכים 10 הופעות נבחרת, ולו חסרות 10.

raz amir 29

New member
יש לי אותו

כי הבאתי אותו לקראת סוף 2001! ויש לו 21 משחקי נבחרת אין לי מושג איך אבל יש לו...

לי יש את אותה הבעיה../images/Emo60.gif

נסטה,פרדיננד,סמואל,אשלי קול,ופליפו דאלרס(היוני הזה מפאו) מה שאני עושה זה נותן לכוכבים לשחק ותמיד מחליף את השחקנים שיש להם 99% בעייפות כדי שהיה לי תירוץ טוב להכניס שחקן אחר

Loony K

New member
זה הדבר הכי מעצבן במנג´ר!

נראה לי שאתה צריך להחליט, תשווה אותם, תבדוק את הציונים במשחקים ואז תשים את מי שהכי טוב...

למעלה