יש לי בעיה

asi76

New member
יש לי בעיה

שלום לכם. אני בחור בן 26 נשוי כבר שנתיים ממש לא באושר , אין לנו ילדים לא משכנתא , בקיצור אין שום דבר. לפני שבוע הגעתי להכרה שאין לנו מה לעשות ביחד שלא נדבר על נושאים משותפים או תחביבים או כל דבר. אניפ שוט לא יודע איך להגיד לה את זה וזה מתסכל אותי, ח´ברה תעזרו לי כי המצב הזה משפיע עליי מבחינה בריאותית ואני מגיע למצב שאני לא מתפקד. תודה

asi76

New member
מה לאף אחד לא אכפת?

חב´רה מה ? לאפ אחד לא אכפת ? אני צריך עזרה איך להגיד לה את זה.

האלי

New member
שלח לי את הטלפון שלכם במסר

אני אתקשר ואגיד לה מה כתבת פה. שלך, האלי. נ. ב. תכתוב לי במסר גם מה שמה של אשתך, לא נעים להגיד למישהי שאתה אפילו לא יודע איך קוראים לה "תשמעי, בעלך מרגיש שאין לו מה לעשות איתך"

הבעיה היא ה"איך להגיד"?

כלומר שנתיים אתם נשואים קודם ...הייתם זמן מה יחד חברים. ופתאום לפני שבוע, הבנת שאין לכם מה לעשות יותר יחד? האם קרה משהו לפני שבוע? ברור שקושי ריגשי משפיע גופנית. אבל, אם אתה סגור עם עצמך, שאין שום עתיד לנישואין האלו(לא שאתה נותן כלים להבין מה קרה שם) אז אולי אולי היא גם יודעת את זה..מרגישה??? ואם לא- הדרך הכי הכי פשוטה היא לשבת מול השולחן(מטבח) ולהגיד לה "תשמעי יקירתי, לפני שבוע הגעתי להכרה שאין לנו מה לעשות יחד, שלא נדבר על נושאים משותפים תחביבים או כל דבר..." בדיוק כמו שכתבת כאן.

mamch

New member
אם אתה בטוח

בתחושה שלך שאין לזה עתיד אז לא למשוך יותר. פשוט לשבת (כמו שאמרה אחותו לפני) ולאמר באופן הישיר ביותר את שעל הלב שלך. ואם היא אדם מרגיש ורגיש - סביר שהיא חשה שמשהו קורה. תן לה קרדיט - אולי אתם חולקים אותם תחושות וכך תעשו רק טובה לשניכם. בהצלחה!

asi76

New member
עבר

זהו לפני שעתיים אמרתי את על ליבי זה היה קשה והולך להיות קשה אבל לפחות התחלנו לתגלגל. אעדכן אותכם בהמשך תודה על התמיכה , זה כל מה שהיתי צריך.

למעלה