יש לי בעיה

dorono17

New member
יש לי בעיה

כן, חלקכם מכירים אותי מהקטע עם נורית. אז אני מצטער. כבר אמרתי שזה לא היה במקום. אז בעייתי היא, בתחילת השנה, המורה לאזרחות הוציאה אותי מהכיתה אחרי שהראיתי לידידתי משהו ביומן. זה היה ממש בצילצול לסיום ההפסקה, והכיתה הייתה ברעש, אף אחד לא ישב במקום, ורק בבגלל שישבתי באותו זמן קרוב למורה היא הוציאה אותי מהשיעור וטענה שהפרעתי לה. למרות שהיא התחילה את השיעור 10 דקות לאחר הצילצול. מאז אותו שיעור אני לא מצליח להתרכז בשיעורים. אני יודע שהיא שונאת אותי. היא כל הזמן מתעלמת מהשאלות שלי, ואני חושב שזה גם חלק מהבעיה שאני לא מתרכז בשיעורים. היא מוציאה לי את כל החשק להצליח. אני באמת משתדל, אבל כל פעם שאני שואל היא אומרת שהיא תענה, והיא אף פעם לא עונה. למרות שאני שואל את אותה שאלה כמה פעמים. היא גם במכוון בחנה אותי בעל פה על חמור שלא נלמד בכיתה. מה אני צריך לעשות? תעזרו לי.

מאין לך, דורון

שהיא שונאת אותך. כי אם אתה קורא מחשבות, זוהי תכונה נדרשת ביותר אצלנו בארגון. האם שקלת לפנות אל המורה בדברים? לגשת אליה ולומר: "המורה (מעולם לא כיניתי את מחנכיי בשמם הפרטי, לאו דווקא משום הכבוד שבעניין, אלא שמעולם לא זכרתי את שמותיהם המקוריים), אני יודע שבתחילת השנה עשיתי טעות, ואני באמת מצטער על זה, אבל נדמה לי שאת נוטרת לי טינה. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון, ואם לא, האם אפשר לפתוח דף חדש, משום שאני באמת מעוניין ללמוד, להשתתף, להתחנף, ולשאת לך את התיק עד לאוטו". (את שני המשפטים האחרונים אפשר להשמיט מהנאום העתידי). מורה הוא בנאדם לכל דבר, יש תלמידים שהוא מחבב, ויש שפחות. אבל כל מורה בישראל ישמח לדעת שמאחורי כל תלמיד עומד בנאדם, שאכפת לו, שהוא מספיק בוגר כדי לגשת אליו ולדבר. אפשר לנסות. מקסימום תדע שהיא באמת שונאת אותך ואז נוכל לדבר תכל´ס.

dorono17

New member
אז הקדמתי אותך

וכבר פעלתי לפי עצתך כבר באותו שיעור שהיא העיפה אותו. אבל היא לא עונה לי, אני מתעקש, ומתעקש והיא לא עונה לי. אפילו בבוחן שהיה לי, היא לא הייתה מוכנה להתחשב בי, למרות שבחלק מהתלמידים היא כן התחשבה. וכשהיא שואלת אותי משהו בשיעורי בית, ולא תמיד אני מצליח, יש לה חיוך סטני כזה שידעתי שטעית. למרות שאני חייב לציין, שאני כן עונה תשובות נכונות, זה כייף לראות את הפרצוף הסטני שלה בשוק. תודה על העצה אפי, כנראה שנתקעתי עם מורה שלא ממש מחבבת אותי. יש כאלו מורים.

d@r121

New member
למחנכת ומיד

ספר לה את המקרה... לא עוזר? למנהלת! לא עוזר? קו תלונות התלמידים של משרד החינוך שיהיה לך מצפון נקי.... אתה ניסית לדבר איתה אהה ועוד דבר חשוב אחד גייס לטובתך עדים שיעידו שהיא מתעלמת ממך ומתעללת בך...

dorono17

New member
תודה על העצה

אני יעשה את זה בייחוד שאחרי היום היא סתמה לי את הפה באמצע משהו ששאלתי אותה. תודה רבה!

למעלה