יש לי בעיה......

*איתי*

New member
יש לי בעיה......

זה בקשר להיא שנישקתי, התחלתי להכיר אותה קצת יותר ואני לא חושב שזה יעבוד ביננו, עכשיו הבעיה היא שאני מתגייס היום (!) וחוזר בסופשבוע ואני כל כך אבל כל כך לא רוצה לחזור אליה על הסופשבוע הראשון ולהגיד לה שאני לא חושב שזה ילך כי אני בטוח שהיא תפגע מאוד כי היא כל הזמן אומרת לי "לא אל תתגייס! תשאר כאן!" או שלפעמים אני צוחק איתה ואומר לה שאני לא אחזור בסופהשבוע הזה אז היא אומרת "חסר לך שלא תחזור!", בקיצור, היא תתגעגע אליי מאוד ואני כל כך לא רוצה לעשות לה את זה על הסופשבוע הראשון, אבל אני עדיין מרגיש שזה לא ילך ביננו כל כך ושהיא לא האחת... אני מבקש מאלה שעונים שינסו למצוא לי פיתרון יותר טוב מלחכות עד שתגמר הטירונות ואז אני אהיה כנראה בבית כל יום וככה הגעגועים לא יהיו חזקים מדיי ככה שאני אוכל להגיד לה את זה, אבל אם אתם חושבים שזה הפיתרון היחיד תגידו לי.. תודה ולילה טוב

maayan15

New member
בכל מקרה היא תיפגע...

ואני לא חושבת שגם אתה צריך...לדעתי תיפרד ממנה ברגע הראשון שתוכל...זה אוליי קצת חסר רגישות אבל אין טעם למשוך את זה סתם.. אגב- שפשוף קל...ובהצלחה... מעיין

zimes

New member
אתה בטח לא תראה את זה בזמן...

תשלח מכתב. דבר ראשון שתעשה הערב, כשישחררו אתכם. או אפילו באוטובוס מפה לשם. תסביר, ו-די. כל יום שעובר שהיא חושבת שיש סיכוי ואתה יודע שלא - לא הוגן כלפיה.

ושוב אתה חוזר על אותה הטעות

מהפעם הקודמת. גם אז "לא היה לך נעים" אז המשכת במזמוזיכם הבלתי נלאים, למרות שכבר אז הרגשת שאתה לא ממש מעוניין. גם אז החלטת לנתק את העניין, כי "אתה לא מאוהב" ובלה בלה בלה, ואני מנסה להבין איך הגעת למצב שבו היא כבר מתגעגעת אליך כשאתה בצבא, והיא עדיין לא יודעת שאתה לא בעניין !!!. זה מחוסר נעימות, חוסר הבנה בסיסית של מה-זה-להוליך-שולל, או סתם שנעים לך וחביב לך שיש מעריצה קטנה וצמודה? חליק, תגיד לה שזה לא זה, ועכשיו מגיע לך, כי זה יהיה אף יותר קשה מפעם, כי אז לפחות באמת לא היו לה צפיות כל כך גדולות, ובגלל חוסר יכולתך להוציא שני משפטים פשוטים מהפה, עכשיו זה כבר יותר מסובך. לצערי, זה כנראה לא מגיע לה, אבל אם כבר "לא נעים לך", אז תחתוך את זה בזמן, תחסוך ממנה בזבוז זמן, תקוות וצפיות, ותגיד לה, למען השם !!! הארה: איכשהו נדמה לי שעוד חודש-חודשיים-שנה-עשר שנים, נקבל כאן בפורום את הודעתך הבאה: "זוכרים את ההיא שנישקתי, ואז התגייסתי ולא ידעתי איך לגמור את זה, אז חיכיתי לסיום הטירונות, ובאמת הרגשתי שהיא לא האחת, ואז נגמר הצבא, ובגלל שלא היה לי נעים - עברנו לגור ביחד, ואז כבר קנינו דירה, כי למה לשלם שכר דירה אם אפשר משכנתא. עכשיו תגידו לי, היא רוצה להתחתן. איך אני אומר לה שאני לא מעוניין בקשר איתה"??!?!?!

shellyland

New member
לצערי, זה בכלל לא מצחיק

אני מכירה אישית לוחצת אחת שלקח לה כמה שנים (מתוכן כמה אחרי החופה) להתגבר על ה"לא נעים" ועכשיו הרבה יותר לא נעים לה ברבנות. תגיד את זה תגיד את זה תגיד את זה כבר!

למעלה