יש לי בעיה

ziv 20

New member
יש לי בעיה

אני בן 15 ואני מעשן מגיל 13 וחצי כמחו אדיוט התחלתי ועכשיו קשה לי להפסיק מה אני עושה אני מת להפסיק אבל החיים שלי בלי עישון פשוט משעממים אני יודע שזה נשמע מפגר וזה באמת מפגר אבל זו ההרגשה שלי אני מבקש עזרה ויעוץ על דרכים להיגמל

tiger

New member
אני יכול להגיד לך רק דבר אחד

שאולי יעזור לך ליפתוח את העיניים ולהיתעורר:לי היתה את אותה בעיה...

קשכפית

New member
הלו זיו

כנראה שכמו כל דבר הדרך להיגמל זה הרצון, עד שאין רצון ממש חזק אז חבל על הזמן, יש כל מיני אנשים שמפרסמים בעיתונים שהם גומלים מעישון ואולי שווה לך לנסות. אבל תכלס פשוט תרצה חזק חזק, תקרא מלא חומר על ניזקי העישון וזה יעשה לך נחס לגמרי. תקנה מסטיקים או סוכריות שאתה ממש אוהב וכל פעם שתרצה סיגריה תקח אחד כזה לפה. אני מקווה שתצליח. שבת שלום

cocu

New member
היי זיו בקלות אחי

סע לתל השומר תפנה למחלקה שניקראת פנימית ד תיכנס וכל מה שתראה שם זה מסיגריות נראה אותך לא מפסיק אחרי זה נ´ב אני עדיין מעשן זה כתוצאה ישירה של הימורים ראה למעלה

virus2

New member
המתכון שלי להפסיק לעשן

כשעישנתי הבעיה הפכה עם הזמן לבריאותית. הרגשתי שהריאות נסתמות אני מאבד את הכשר הגופני, אני פשוט מקצר את חיי. לא הצלחתי להפסיק לעשן לזמן רב כי בתקופות שהפסקתי לא הייתי מרוכז בעבודה וכל הזמן חשבתי על סיגריות. חליתי בדלקת ראות (ללא קשר לעישון) שכבתי במיטה שלושה שבועות ואז יצא החשק לעשן. כשהבראתי הייתי צריך רק לא לקחת את הסיגריה הראשונה. עד היום יותר מ20 שנה עדין מפחד מאותה סיגריה ראשונה.

למעלה