יש לי בעיה

אבייחי

New member
יש לי בעיה

שלומות, אני נהג חדש ובעלים גאה של חיפושית (73) צהובה סגולה. אך יש לי בעיה, כבודה המאושרת, מפחדת לאבד את הדרך הבייתה ולכן לכל מקום אילו אנו הולכים היא דואגת לייצר פס דק של שמן מנוע, כך שאם נתבלבל ולא נדע איך לחזור פשוט נעקוב אחר הפס לביתי. אני מבזבז יותר כסף על שמן מנוע מאשר על דלק. ניסיתי מוסך אחד כבר, אבל הנבלה, גבה ממני 700 ש"ח, וכעבור שעה חזרה החיפושית לדלוף. שאלתי היא, האם חברי הפורום יכולים להמליץ לי על מוסך טוב לחיפושיות. עדיף באזור חיפה.

balkanyi

New member
תראה אחי...

דבר אחד שאני חושב עליו שאתה יכול לעשות זה להכנס לאתר www.beetle.co.il יש שם את הכתובת אי מייל של דר´ בני והוא יכול להסביר לך ולייעץ לך לאן לפנות... מקווה שעזרתי

KiCKAs5

New member
|הדגש|צפונים נא להיכנס לפה|סדגש|

זאת שאלה של שצריך להפנות לצפונים פה.. אני יודע שצ´ינו מגיע מטבריה ואולי הוא יוכל להמליץ לך על משהו..

chino

New member
מצטער...

את כל הטיפולים אני עושה בעצמי, אני פשוט לא סומך על אף אחד !

dejavu

New member
צ´ינו...

גם אני לאחר כמה חויות לא נעימות עם מוסכים לא סומך יותר על אף אחד ועושה הכל בעצמי... אבל שאלה אישית אם אפשר, אתה מכונאי ? או שלמדת מכונאות איפשהו? או שכל הידע שלך הוא מספרים ואינטרנט?

vq55205

New member
נבלה

על כל תיקון ישנה אחריות לתקופה של שלשה חדשים (על פי החוק) בהנחה שלא עברו יותר משלשה חדשים אתה זכאי לתיקון חוזר.חזור לנבלה הזה ותגיד לו שהבעיה חזרה , אני לא יודע אם יש לך כח אבל במידה שלא יפתור לך את הבעיה אתה יכול להגיש נגדו תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות. אחרי שתתקן את הבעיה תביא חשבונית על התיקון ושיהיה פירוט על החשבונית שבוצע שם אותו התיקון. אולי תספר לנו מי המוסך הזה כדי שלא ילכו אליו חברים נוספים. פעם היה אחד שעבד עלי , לא התעצלתי ניגשתי למשרד התחבורה והגשתי נגדו תלונה בדיעבד התברר לי כי הוא עבד בלי רשיון ואכל אותה בקנס של כמה אלפי שקלים.דרך אגב הגשתי נגדו גם תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות ,היה לי מזל כי נדרשתי להביא מומחה מטעמי לענין התביעה והיה לי חבר שבא איתי ובסוף הוא גם הפסיד במשפט.אבל כדי לחנך נבלה אחד צריך אלף כוחות .

למעלה