יש לי בעיה

יש לי בעיה

אני לא יכולה לראות עברית... התקנתי XP אתמול ולא רואה עברית רק באי סי קיו... אני הולכת לחברה...אני יבדוק תגובות היום בערב... שיהיה לכם יום מקסים!

Na§tyGirl

New member
גם לי זה היה!

יש לך איזה תוכנה במחשב שמשבשת לך את זה! אני לא יכלתי לכתוב עברית! בקיצר תקראי למישהו קצת מבין ושימחוק לך את התוכנה שמשבשת! בעצם אל תקשיבי לי אני לא מבינה כלום אצלי הכל נגמר בלמחוק!

DarkSpidey2000

New member
שאלה:

ההתחל בעברית? אם כן, אז זו תוכנה שמשבשת אם לא, אז תפני אלי (אייסיק למטה)

אני יודע איך פותרים

לכי לכרטיס האישי שלי ולהודעה שכתבתי בפורום הצאט אתמול (הראשונה).

RozwareZ

New member
תגדירי בסיסטם

את כל העברים שיש שם אפשרות לסמן ואם זה לא עוזר תשיגי וינדוס 98 תעתיקי את הסיסטם ואת הסיסטם32 על הסיסטם\סיסטם32 של אקס פי זה יפתור לך הכל

ChipsMan

New member
הצעת פתרון

לפי מה שכתבת פה, אני יכול להבין שה-XP בעצמו הוא באנגלית. אז תלחתי על Start. בתוף התפריט לכי ל-Settings ושם תקליקי על Control Panel. בחלון שיפתח תקליקי על האופציה שנקראת: Date, Time, Language and Regional Option אח"כ תקליקי על Regional and Language Options. בחלון שייפתח מופיעים 3 "טאבים": 1) Regional Options 2) Languages 3) Advanced לכי לטאב מס´ 2, ובתוכו תסמני ב-V את את האפשרות: Install files for complex scripts..... אם היא מסומנת אז אל תגעי בה. אם היא לא היתה מסומנת וסימנת אותה, תלחצי על apply. יכול להיות שתצטרכי להכניס את הדיסק של XP. אח"כ לכי לטאב מס´ 3, ושם בתוך המלבן: Language for non-Unicode programs תבחרי Hebrew. אח"כ תלחצי OK ותקוי שזה יעבוד.

למעלה