יש לי בעיה...

d@r121

New member
יש לי בעיה...

איזה משפט באנלי אה... הבעיה היא כזו יצא סלולארי חדש ברשת לשא נזכיר את שמה (מי שלא מבין את הקשר שייפנה לפורום מספר 117) ומכיוון שצוידתי בסלולארי דנדש נאסר עליי לשדרג בערך 3-4 שנים אנא תמכו בי נפשית ומי שרוצה להכיר את הממי שיסתכל בתמונה המצורפת...

דן צ

New member
מנסיון שלי

הרי כל 4 - 6 חודשים יוצא פלאפון חדש לשוק ואם נחליף כל פעם טלפון אז מה יהיה??? אני הולך עם s-k 14000 ומאוד מאושר ממנו.

leeloo

New member
ומה אימי הייתה אומרת על זה...

"ואני רוצה לזכות בלוטו.." בקיצור דור, שאלו יהיו הצרות שלך.. באמת.. גם אני רוצה פלאפון יותר חדשני, אבל תסתכל על זה ככה.. יש אנשים עם פלאפון מתקופת האבן.. אז מצבך לא כזה גרוע.. ואם ידעת שאסור לך לשדרג במשך 3-4 שנים, למה לקחת את הפלאפון הזה?! בכל מקרה, קח את זה ככה, אתה נהנה מהשינוי, מהשדרוג, אז בפעם הבאה שתשדרג זה יהיה לך הרבה יותר כיף ומיוחד, מאשר אם תשדרג כל שנה.. ככה זה הופך למשהו בנאלי, ואם זה פעם ב-3 שנים זה יותר מיוחד... שיחת פלאפונים.. באמת בצרות שלנו..

דן צ

New member
דרך אגב דור

ראית את הפלאפון של טאז???? בטח ראית אותו במפגש המנהלים. בעצם זה לא פלאפון זה מוצר ארכיאולוגי זה כלי רצחני [במידה והוא נזרק לעבר מישהו].

leeloo

New member
../images/Emo6.gif כלי רצחני...

והכי מדהים שהוא מכניס אותו לכיס.. לא הבנתי איפה ואיך... נחקור את העניין בהמשך..

taz512

New member
יורדים אלי בלי סוף

אני אוהב את הטלפון שלי, חוץ ממתי שהוא לא קולט (שזה כל הזמן) אבל חפיף יהיה בסדר. ותפסיקו לרדת אלי, לאף אחד אסור לרדת אלי, חוץ מלליאתוש כמובן
טאז, השד והסללולארי

leeloo

New member
זה מגיע לך, על אתמול....

בן אדם חולה, מסכן, על סף מוות, ואתה מה מבטיח ולא מקיים? ועוד פעמיים באותו יום? (שאני אגיד?)

_alon_

New member
אכן בעיה רצינית

לדעתי הלא מלומדת אין מנוס מקנית טלפון נוסף.

למעלה