יש לי בעיה.....

badgorilla

New member
יש לי בעיה.....

אני בפרק 115 ואני כבר בקושי מוצא פרקים באיכות טובה בקזזה ..... איכות טובה בישבילי זה לפחות מעל 50 מגה זה פשוט מעצבן ליראות באיכות גרוע!! (ואני רואה באנגלית) למישהוא יש פיתרון?? ועוד משהוא מתי יגמרו הפרקים באיכות גרוע?? מ150 יש לי בדיסקים באיכות טובה.....אני מקווה שאני לא יצתרך ליסבול עד אז.....

Piccolo

New member
הפיתרון...

תמצא מקורות אחרים להוריד מהם... לא חסרים פרקים באיכות טובה ואפילו טובה מאוד בגירסה היפנית... יש מלא דיוידי ריפים ורק צריך לדעת איפה לחפש (מירק,קאזה,ווינמקס ועוד).. ביפנית יותר קשה למצוא באיכות טובה אבל גם אפשרי אם מתאמצים. בהצלחה..

badgorilla

New member
טוב זה לא ממש עוזר....

חיפשתי כבר בוינאמאקס וזה חרה אין שם כלום בק\ה כבר אמרתי שיש אבל כימעת ואין רק פעם מאה שנה מיתחבר יוזר עם 56 קי שיש לו ואני מוריד מימנו ב 1!! במירק זה כללי מידי אני לא יודע איפה!! מישהוא יכול להגיד לי בדיוק??! מה עם אף טי פי?! או שאף אחד פשוט לא שעה את זה וכולם נכנעו וראו ב 25 מגה עלוב ! תגיבו בקשה!! קבלו עוד וגיטה.....

MiCroZiP

New member
אוקי אני יבוא לעזרתך

אתרים! נכן שהרבה אנימה אי אפשר למצוא באתרים אבל זה לא כולל את דרגון בול זי כי היא סדרה פופולרית ולכן יש מלא פרקים שלה הנה כמה כתובות שאני לא יודע אם הפרקים שם יעבדו אבל אני הורדתי לפחות פרק אחד מכל אתר לכן אני יודע שהאתרים האלה יכולים לעזור..... תהנה...והנה וד כמה אחרות.... www.saiyan.nl www.dbzdivx.com www.ssj-trunks.de www.dbvortex.com www.dbzvortex.com www.dbgt.com מקווה שעזרתי... אגב עוד הערה קטנה.... קינג שווה להוסיף את האתרים האלה לקישורים (למרות שלא בדקתי שם עדיין...) הם ממש שווים.... ואם הפרקים שם שוקלים בערך שלושים מגה זה לא אומר שהם דפוקים...הם פשוט באיכות של rm שזה איכות הרבה יותר טובה מ-avi ואני ממליץ עליה מאוד... כמובן שתצטרכו realone תהנו.... הם אתרים ממש שווים

Piccolo

New member
אם אתה עדיין תקוע בפרקים מסויימים..

וצריך עזרה, לי יש ביפנית רק... אם תרצה אני יכול לשלוח, אם אתה מעוניין לחפש באנגלית אז לא נראה לי שיש לי.. בהצלחה..

Pikachuit!

New member
מה אתה עושה צחוק? ../images/Emo12.gif

יש פרקים באנגלית בכל חור!!! ממש לא קשה למצוא את זה... מילא אתה מדבר על היפנית.. אבל על האנגלית?

למעלה