יש לי בעיה :(

Vestigia

New member
יש לי בעיה :(

שלחתי הזמנה של לקוח/ה לפני כשבוע לארה"ב.
קיבלתי היום אימייל כעוס למדי שהחבילה עדין לא הגיעה, שלא עניתי לאי מייל קודם שהיא שלחה לי ושהיא מבקשת את מספר המעקב.
עניתי מיד שאני מתנצלת, שלא קיבלתי אימייל קודם וסיפקתי את מספר המעקב (למרות שאני תמיד שולחת הודעה אחרי שאני מסמנת שנשלח).

ועכשיו גיליתי שאכן קיבלתי אימייל מיד אחרי הרכישה, שאין לי מושג איך פספסתי, ובו התבקשתי לשלוח לכתובת אחרת כי זו הפתעה.
כמובן ששלחתי לכתובת המקורית שהופיעה באטסי...

מה אני עושה?

Vestigia

New member
ואת חושבת שכדאי להציע פיצוי כלשהו

או שאמתין לתגובתה?

תודה

לימיצ

New member
אני הייתי שולחת מיד את אותו מוצר גם לכתובת

השניה
אלא אם מדובר במוצר שעולה מאות דולרים או שאי אפשר לשכפל.
ואם זה המצב, הייתי שואלת אותה אם היא יכולה להעביר הלאה....

Vestigia

New member
למה?

הכתובת ששלחתי אליה הייתה הכתובת של מי שאמורה לקבל את המתנה בהפתעה (בשווי 100 דולר).
מה זה יתן אם אני אשלח שוב כעבור למעלה משבוע למי שאמור לתת את המתנה?

לימיצ

New member
אולי לא הבנתי אותך נכון..

כתבת "התבקשתי לשלוח לכתובת אחרת כי זו הפתעה."
שלחת לכתובת האחרת?

Vestigia

New member
הסבר

שלחתי אל הכתובת שניתנה באטסי. הלקוח שלח לי אימייל (לא דרך אטסי) לאחר הרכישה וביקש לשנות את כתובת הנמען. אני לא שמתי לב לאימייל כי ג׳ימייל חיבר אותו לשרשור הודעת הרכישה מפייפאל מאותו קונה.

לימיצ

New member
יופי. אז הבנתי אותך מצוין. הלקוח, שתמיד צודק

ביקש ממך לשלוח לכתובת אחרת.
את פספסת את המיילמסיבותיך
מה שהופך את הלקוח, שאולי עוד יכול היה להיות לא צודק כי לא כתב לך בזמן ההזמנה לשלוח לכתובת אחרת,
לצודק לגמרי.
ולכן, מכל הסיבות האלה, והיות ושרות הלקוחות שלך ברמה בינלאומית (או לפחות אמריקאית),
אני הייתי מצפה שתשלחי לו מיד גם לכתובת השניה.
אגב, את יכולה לעשות שלב ביניים, לספר לו שטעית, לשאול אותו אם עדיין רלוונטי שתשלחי מיד מוצר זהה לכתובת החדשה,
ושאת מבקשת שיזיר לך את זאת שתגיע אליו חזרה אליך.
האם יחזיר? אלוהים יודע? האם יצאת בסדר? כן, כי זה מה שמצופה ממך.
את לא חייבת כמובן להקשיב לדעתי, כי זו רק דעתי, אבל שאלת וברור שמה שתחליטי ואת שלמה איתו זה בסדר גמור

Vestigia

New member
תודה

אני מבינה אותך ומסכימה עם מה שאת אומרת, אבל במקרה הזה זה לא רלבנטי.
כל הרעיון בלשנות את הכתובת היה שזה יגיע אל מי שאמור לתת את המתנה, ולא אל מי שאמורה לקבל אותי.
בשורה התחתונה, "הרסתי" את ההפתעה, ואם אשלח שוב ותגיע אל מי שאמור לתת את המתנה אותה חבילה באיחור, אחרי שההפתעה נהרסה, זה לא יעזור לאף אחד.
אני אחשוב על פיצוי אחר, אם יש לך רעיון אשמח לשמוע.

תודה רבה על ההתייחסות :)

לימיצ

New member
אהההההההההההה..אוי ויי...

וואו, זה באמת לא נעים

וממש לא הבנתי אותך!

פפפ, אני צריכה לחשוב על זה..אם יעלה לי משהו אשמח להציע (אם ההוא לא יתפוצץ עליך קודם....)

למעלה