חגי, כמוני כמוך
גם כוססת שנים ולא יוצאת מזה (שתבין, אני בת ארבעים כבר הייתי...) זה מסוג הדברים שאני חושבת שהם אובססיבים, עיסוק אובססיבי שכזה, לדעתי עדיף על סמים סיגריות אלכוהול ועוד אבל לא הצלחתי גם להיפטר מזה. ניסיתי מרה אבל זה לא עזר. מה שאצלי לפעמים עוזר אבל זה בתקופות, זה שאני מאוד רוצה יד נשית ועם ציפורניים ואני משתדלת לא לכסוס ומסדרת את הציפורניים שמתחילות לגדול ומורחת לק ואז לפעמים זהה גודל ושורד כמה זמן אבל מתישהוא אני מתחילה קצת "ליישר" כמו שמישרים עוגה טעימה בתבנית ופתאום כבר חצי נגמר.. כך בדיוק. מבינה אותך אך לא יודעת אם יש שיטה, הכל בראש וברצון,עובדה שלפעמים מצליח לי ולפעמים לא. תכלס מודעות ורצון זה המפתח, אין שום חומר בעולם שיעשה את העבודה בלי זה. הנוזל המר, הוא באמת מר אבל אפשר להתגבר גם עליו כשנורא רוצים לכסוס. אפשר למרוח חריף או סתם משהוא מגעיל אבל לדעתי כלום לא יעזור בלי הנחישות. שאלת למה זה קורה, אני אף פעם לא שאלתי, כנראה שהנחתי שזה משהוא שנולדתי איתו, כי אני זוכרת את עצמי כך מתמיד, ולדעתי זה גם קשור לסעיף עצבים כלשהוא... מעניין באמת לבדוק למה, אם בכלל מישהוא יודע.. לי נראה שיש דברים שאיש לא יודע. לילה טוב