יש לי בעיה...

mor2586

New member
יש לי בעיה...

אז ככה , חברה סיפרה לי על הנושא של חלומות צלולים . היא הסבירה לי בקצרה וזה נשמע נורא מעניין אז קראתי על כך באינטרנט . הייתי עייפה אז הלכתי לישון . לא הצלחתי להירדם מהמחשבה של כך שבחלום צלול , כאשר אני מגלה שאני בחלום אני מגלה בעזרת כל מיני תסמינים , כמו למשל : שהשעון מראה מספרים לא הגיוניים או שאני עפה וזה לא הגיוני או שאני הולכת על קירות . זה נורא מפחיד אותי כי ברגע שאני מנסה להירדם , עוברות לי מחשבות במוח על בדיקות המציאות ואני לא כל כך רוצה חלומות צלולים כי זה נשמע לי גם לפעמים מפחיד ואני ילדה [14] עם המון פוביות וקשה לי לישון ואני לא יודעת מה לעשות ! ):

tau13

New member
אלו דברים שאת עושה

ביוזמתך כדי לבדוק אם זה חלום צלול. תחשיב על זה כאילו את "מרמה" את מוח. יש דרים מאוד קטנים שמשתנים בחלום, כשהשאר יכול להיות מאוד מדוייק ואמיתי, בגלל זה עושים בדיקות קטנות כדי לבדוק את זה. זה נשמע נורא דרמטי, או לקוח מסרט אימה או משהו, אבל תאמיני לי כשאת חולמת ומנסה לעלות על זה שאת חולמת, את מחפשת כל דבר. לפעמים זה גם לא מצליח.. זה לא כזה מפחיד זה אפילו די מצחיק.

makron2

New member
זה קורה...

בהתחלה אולי זה קצת מרתיע אבל בחלום עצמו אנחנו בלתי פגיעים רק צריך לזכור ולהזכיר את זה לעצמנו בחלום עצמו ואז אפילו במצבים שבחלום רגיל יהיו מפחידים בחלום צלול הם יהיו סתם מוזרים ומבדרים - זו דרך טובה להתמודד עם פחדים כי לאחר שמבינים שזה סתם בראש אז גם כמות הסיוטים הרגילים יורדת. בעקרון חלום צלול קורה רק מידיי פעם ואם רוצים יותר צריך לעבוד על זה.

למעלה