יש לי בעיה

P707

New member
יש לי בעיה

שלום אנשים! פעם ראשונה שאני כותב כאן. נעים מאוד
אני בחור בן 25 שמאוד מתעניין באופנה ובגדים אבל יש לי בעיה רצינית שאולי תוכלו לעזור לי לפתור אותה. אני בחור די גבוה (192 ס"מ) ורזה. ובגלל זה אני לא מצליח למצוא מכנס (ג'ינס או דגמך) שיתאים לגובה שלי. כול דגמי המכנסיים שמדדתי בכול החנויות בצפון (קרוקר, לי קופר, H&O, פוקס, המשביר לצרכן, רנואר... ומה לא?) היו קצרים בשבילי. או שהם רחבים מדי כי אני קצת רזה. כאשר אני לובש את המכנס זה נראה כאילו הוא באורך המתאים אבל כאשר אני יושב הוא מתרומם כזה מלמטה ואני לא אוהב את זה. הוא חושף לי כמעט את כול הגרביים. אני אוהב שהמכנס אפילו כאשר אני יושב שיתלבש מלא על הנעל. ככה אני מרגיש בנוח. אני מוצא מכנס מתאים לפעמים רק בנס. משהו כמו פעם בשנה או שנתיים וזה מתסכל אותי מאוד. אני לא מבין למה במדינה הזו המידה הארוכה ביותר זה 42. למה לא מייצרים יותר ארוך בשביל בחורים כמוני? למה בארה"ב ובאירופה יש כול מיני מידות אורך אבל בישראל רק כשלושה ארבעה מידות שהכי ארוך זה 42? יש כאן גברים גבוהים שסובלים מאותה הבעיה ושזה מציק להם? יש לכם המלצות איך אוכל למצוא מכנס מתאים? ועוד שאלה חשובה: האם אני יכול לפנות למפעל לי קופר למשל ולבקש שיתפרו לי מכנס לפי המידה שלי? יש דבר כזה? איפה עוד אני יכול לבקש שיתפרו לי בגדים לפי המידה שלי? אני גר בצפון אגב. אשמח לכול עזרה. המתוסכל מהצפון. תודה רבה

xdye1

New member
נעים מאוד P707, ברוך הבא לפורום../images/Emo13.gif

יש לי כמה הצעות בשבילך: * ברוב המכנסיים הלא מחוייטים (דגמחים וג'ינסים) יש מכפלות כפולות בפנים. אתה יכול לבקש מתופרת לפרום לך את המכפלת שבפנים וכבר הרווחת עוד כמה סנטימטרים. * בנוסף לכל החברות שכתבת שאתה פונה אליהן, יש עוד המון המון רשתות (גם מחו"ל וגם רשתות ישראליות) שתוכל למצוא בהן מכנסיים קצת יותר למידות שלך. כשאני בדרך-כלל מודד ג'ינסים בפול-אנד-בר או בזארה אני חייב לעשות מכפלת - אז אולי תנסה ברשתות הללו. וחוץ מהרשתות המרכזיות הללו, אתה יכול להסתובב במרכזי הקניות או ברחובות השופינג במרכזיים בת"א כמו: שנקין, דיזינגוף, בוגרשוב וכו'. * ידוע שהג'ינסים של קסטרו-מן דיי ארוכים מהרגיל - אז תנסה גם שם. * כל חניות הגלישה למינהן (כמו בל-בירד, בילבונג, סרף-סיטי) מחזיקים באמתחתם המון בגדים ארוכים וגדולים יחסית. כי הם מותאמים לסגנון הגלישה האמריקאי. בכל אופן ההמלצה הכי גדולה שלי היא שתעשה פעם בכמה חודשים מן טיולון למרכז כי שם האופציות שלך יהיו רחבות יותר. שיהיה בהצלחה, ונשמח אם תבוא לעדכן מה מצאת והיכן. עמית

P707

New member
תודה רבה אחי ../images/Emo140.gif

המכפלת בפנים מכנס הג'ינס שאתה מדבר עליה לא כזו ארוכה. היא באורך של 1 עד 2 ס"מ. ככה זה היה בחנויות בהן בדקתי. ניסיתי גם בקסטרו מן וגם אצלם זה היה קצר. מה הכוונה שלך ב-"חנויות הגלישה"? אתה מתכוון להזמין דרך האינטרנט? יש לך קישורים? והאם אלה אתרים ישראלים? אני מעדיף למדוד קודם ולא להזמין ככה לפי תמונה. אני צודק? בקשר לבדוק בחנויות במרכז, הרי מה יש במרכז שאין כאן בצפון? כול האופנות שנמצאות במרכז נמצאות גם כאן. או שאני טועה? הייתי במרכז ביג כרמיאל, מרכז ביג רגבה, מרכז ביג ראש פינה, קניון נהריה, שני קניונים בכרמיאל... ומה לא? יש שם קסטרו, רנואר, H&O, המשביר, פוקס, TNT... הכול. ואני חוזר שוב על אותה השאלה: זה אפשרי שאני אפנה למפעל ג'ינס מסויים ולבקש שיתפרו לי לפי המידות שלי? זה אפשרי? זה יעלה הרבה כסף? שוב תודה רבה

xdye1

New member
תשובות:

חנויות גלישה - הכוונה שלי לחנויות שנמצאות בקניונים המרכזיים ברחבי הארץ, כגון בילבונג ובלו בירד. אתה ממש לא צריך להזמין אותם דרך האינטרנט, פשוט בחר את הקניון הקרוב לביתך ושם תמצא. בנוגע לחניות שאין בצפון - הכוונה שלי הייתה לחניות שהן לא רשתות ובוא נודה באמת, ת"א היא עיר עם המון המון אופציות ואפשרויות שונות ומגוונות. ככה שיש המון הבדל בין החנויות בצפון לבין החנויות במרכז הארץ. בנוגע לתפירת ג'ינס במפעל - ברוב הרשתות בארץ זה בלתי אפשרי מהסיבה שהכל נתפר בסין/מדינות אסיה אחרות. ככה שזה קשה מאוד לתפור משהו ספציפית לבן-אדם ספציפי. אני חושב שאתה יכול לפנות באופן אישי לתופר או לחלופין למעצב ישראלי שתופר את עיצוביו בארץ, ולבקש מהם לתפור לך מכנסיים לפי מידותיך. רק תיהיה מוכן לשלם, והרבה
מקווה שעזרתי..

Shy Guy

New member
אומנם אני לא כ"כ מכיר חנויות באיזור הצפון,

לצערי..
אבל.. במידה ואתה מתכנן לך טיולון נחמד לת"א בקרוב, יש חנות מצוינת המיועדת לגברים גבוהים (מעל 190
). שמה של החנות הוא Tall Men (שם מקורי בטירוף..!
), היא ממוקמת לה במגדלי ת"א (נחלת יצחק 18, ת"א) ולפי האתר, הם טוענים שגברים גבוהים יכולים למצוא שם בגדים ליום-יום, ערב ואף פיג'מות..! :) בנוסף לכך, הם משווקים מספר מותגי אופנה (Levi's, Lee, Wrangler, Timberland, Dockers) ובגדי מעצבים (פולו – ראלף לורן, מייקל ברנדון ו-Sean John), אבל אפשרי גם למצוא שם מספר חברות קצת פחות יקרות.. אתה מוזמן להכנס לאתר שלהם ולשקול טיול לאיזור המרכז: http://www.tallmen.co.il/ כבר הרבה זמן אני מתקשה להבין למה בארץ אין מספיק מידות אורך (בניגוד לארה"ב ואירופה), רק שאני מסתכל על זה מהכיוון השני, כאדם קטנטן (165
), כל מכנס ארוך שאני קונה מצריך מכפלת, שזה די מטריד.. כשבארה"ב, למשל, אני פשוט יכול לאתר את אורך המכנס המתאים לי ולקנות מכנסיים ללא צורך לעשות להם מכפלת. אם אתה לא חושש להזמין מהאינטרנט או מכיר גזרה מסוימת של מכנס, אתה יכול לנסות להזמין מאתרים למינהם. אם אתה לא בטוח מבחינת הגזרה וכו', תמיד אפשר לקחת סיכון, להזמין מכנס ו..אולי כך תמצא מכנס נחמד יותר מפעם בשנה-שנתיים.
אני לא בטוח אם ניתן לפנות למפעל של חברות מסוימת ולבקש שיתפרו לך מכנס לפי המידה שלך, אבל תמיד אפשרי לשאול במייל/טלפון את החברה שאתה מעוניין לנסות זאת מולה. :) בכל אופן, אומנם אתה אדם יחסית גבוה שלא כ"כ מוצא מכנסיים, אבל כחובב אופנה אתה מוזמן להמשיך להשאר כאן, לכתוב ולהגיב. :) ברוך הבא.

למעלה