יש לי בעיה
שלום אנשים! פעם ראשונה שאני כותב כאן. נעים מאוד
אני בחור בן 25 שמאוד מתעניין באופנה ובגדים אבל יש לי בעיה רצינית שאולי תוכלו לעזור לי לפתור אותה. אני בחור די גבוה (192 ס"מ) ורזה. ובגלל זה אני לא מצליח למצוא מכנס (ג'ינס או דגמך) שיתאים לגובה שלי. כול דגמי המכנסיים שמדדתי בכול החנויות בצפון (קרוקר, לי קופר, H&O, פוקס, המשביר לצרכן, רנואר... ומה לא?) היו קצרים בשבילי. או שהם רחבים מדי כי אני קצת רזה. כאשר אני לובש את המכנס זה נראה כאילו הוא באורך המתאים אבל כאשר אני יושב הוא מתרומם כזה מלמטה ואני לא אוהב את זה. הוא חושף לי כמעט את כול הגרביים. אני אוהב שהמכנס אפילו כאשר אני יושב שיתלבש מלא על הנעל. ככה אני מרגיש בנוח. אני מוצא מכנס מתאים לפעמים רק בנס. משהו כמו פעם בשנה או שנתיים וזה מתסכל אותי מאוד. אני לא מבין למה במדינה הזו המידה הארוכה ביותר זה 42. למה לא מייצרים יותר ארוך בשביל בחורים כמוני? למה בארה"ב ובאירופה יש כול מיני מידות אורך אבל בישראל רק כשלושה ארבעה מידות שהכי ארוך זה 42? יש כאן גברים גבוהים שסובלים מאותה הבעיה ושזה מציק להם? יש לכם המלצות איך אוכל למצוא מכנס מתאים? ועוד שאלה חשובה: האם אני יכול לפנות למפעל לי קופר למשל ולבקש שיתפרו לי מכנס לפי המידה שלי? יש דבר כזה? איפה עוד אני יכול לבקש שיתפרו לי בגדים לפי המידה שלי? אני גר בצפון אגב. אשמח לכול עזרה. המתוסכל מהצפון. תודה רבה
שלום אנשים! פעם ראשונה שאני כותב כאן. נעים מאוד