יש לי בעיה !!!

יש לי בעיה !!!

יצאתי כבר ל 3 שידוכים ומין הסתם עדיין לא זכיתי לראות את הכוס נשברת.אני מראה למשודכת שלי המון חוסר ביטחון ואני לא יודע למה אני מפוחד.אחת מהשידוכים היה כמעט וורד למי שלא יודע מדברים על כסף.וזה התפקשש לי שראתה שזה לא זה. מהנוסח שאמרה לא בפנים אלא דרך אחרת שאין לו ביטחון. מה אני צריך לעשות כדי להתגבר על זה. וחלאס אני רוצה לראות את הכוס נשבר. תעזרו לי כי בנתיים הרכבת נוסעת

roni280

New member
אל תהיה מי שלא אתה

זה הבעיה שחבר שלי בדיוק דיבר איתי הערב והציעו לו להיות יותר "גבר" עזוב אותך זה בולשיט תהיה מי שאתה.ואני כותב עם נסיון לפחות פי 5 ממך במספר הבחורות שיצאתי. הלוואי על כולם רק 3 בחורות עד שמוצאים את האישה שלהם...

קליט

New member
זה עבודה

תשלים נא עם ההרגשה הזאת, ואז יהיה לך יותר קל . זה מאוד טבעי שמאבדים ביטחון ! זה אומר שאתה בחור רגיש, ולא אטום ! . . . במיוחד אם אתה נפגש עם מישהיא ואתה רוצה אותה - אתה חש את גודל השעה ! . . . בפגישה הראשונה זה טבעי שמתרגשים . אם אתה קצת ביישן - זה בסדר ! יש בנות שמחפשות ביישן ועדין . אחי ! זה עבודה שאתה אמור לעבוד על עצמך לפני הפגישות . ועוד משהו חשוב ; תגיע לפגישה עירני, רענן, שבע, נינוח, והכי במיטבך ! ואז גם תתגבר על רגשות שליליים, וגם תראה יותר טוב . בהצלחה רבה !

חושבת25

New member
שלום מפתח

קודם כל תהיה בטוח שאתה לא היחיד שמתמודד עם הבעיה הזו וגם אם חברים מספרים לך אחרת,לא תמיד הם מספרים את האמת,נסה למצוא חבר או קרוב משפחה שיחזק אותך לפני הפגישה,שיאמר לך את המעלות שלך(אני בטוחה שיש לך הרבה מעלות,גם הביישנות יש בה מעלה)אל תנסה להיות אדם אחר,יש הרבה בנות שמחפשות בחור עדין,לפעמים הבחורה יוצרת רושם שמרתיע לדוג בחורה מאד יפה או מאד פקחית,אל תבהל מכך,זה לא אומר שאתה שווה פחות!!!וכמובן תתפלל.בהצלחה רבה!

roni280

New member
רק דבר אחד יש לי לומר לך

פשוט תתביש. אני בא לעזור לך ולעודד אותך וזה התודה? אתה כותב שכולם אומרים עליך כל מיני דברים ואתה לא יודע מה לעשות אז אני אומר לך אל תתיחס תהיה מי שאתה אני לא מבין מה לא תקין פה?מהנסיון שיש לי אם תנסה לשמוע מהרבה אנשים אתה תהיה מבולבל כי כל אדם יש לו דעה אחר אז מה תעשה?לך לאדם אחד (והכי טוב הרב שלך שמכיר אותך או הראש ישיבה)ושאל אותו על כל הספקות. ואם אני לא שפוי אז תסביר לי מה זה שפוי.

קליט

New member
הוא התכוון כנראה ל``חברה של רבקלה``

שנשמעת קצת מענינת . . . . . במסר שלך שאתה אמרת יש איזושהיא אי בהירות, אתה אומר לו ``תהיה מה שאתה`` , משתמע מזה שאתה אומר לו תמשיך להיות חסר-בטחון .

למעלה