יש לי בעיה!

פלפלת1

New member
יש לי בעיה!

יש לי אח בן 15.5 אשר מנדנד להורים שהוא רוצה אופנוע. לדעתנו זה מסוכן מדי ובהחלט לא בשבילו, כיצד "מורידים" אותו מזה?

theshark

New member
לא מורידים, פשוט קונים לו ודואגים

להסביר כמה חשוב הבטיחות. להקנות לו הרגלים נכונים. לדעוג שהוא ילמד לרכב נכון.

mad dog 3

New member
איפה בדיוק הבעייה...???../images/Emo107.gif

ילדתי...זו לא בעייה...זו התרופה!!!.(הסרט הזה של סילווסטר סטאלון הרג לי את הבריאות) תסבירי יפה להורים כי בגיל הזה עדיף שיתחיל להתמקצע על אופנועים מאשר יתחיל להסתובב עם "הח´ברה הטובים" מהשכונה

zom

New member
../images/Emo150.gifלא נראה לי שתוכלו להשפיע

עליו מכיוון שזה החלום שלו והוא רוצה ללכת איתו. נגיד שלא תתנו לו לעשות רישיון, בגיל 18 הוא יעשה רישיון בלי לשאול אף אחד, יתחיל לנהוג ישר על כלי עם נפח גבוהה(לדעתי כי הוא לא יעשה רישיון עד 500 ויקנה 50 סמ"ק)ללא הרבה ניסיון עם כלי קטן וזה לא כדאי. עדיף שיתחיל בגיל צעיר, הוא ירכוש את המיומניות ואז אם הוא ירצה הוא יעבור לכלי גדול יותר. ויהיה לו הרבה יותר ניסיון.

GalSont

New member
פלפלת יקרה

כמו שכבר נאמר: אם תמנעו ממנו את הרשיון אז אתם רק דוחים את הבלתי נמנע. עד גיל 18 הוא יקח "סיבובים" על כלים של חברים שלו - ותלוי באח שלך ,אבל מנסיון ,אלה יכולים להיות נסיעות ארוכות בכביש ללא רשיון. ובגיל 18 הוא יקנה אופנוע. אבל הוא יהיה בוגר יותר ,לא? אולי ,אבל עדיין הוא יהיה חסר נסיון ,ובגיל 18 אתה עדין לא כל כך בוגר... בקיצור - הכל גורל. טיפ קטן: תעשו כמו אמא שלי - בנסיעות הראשונות היא נסעה אחרי והעירה לי, וזה גם נתן לי בטחון ברגעים הראשונים בכביש. זהו ,שיהיה בהצלחה.

למעלה