יש לי בעיה...

יש לי בעיה...

שבוע טוב! רציתי לשתף אתכם בבעיה שיש לי. לפני תקופה יצאתי מקשר די ארוך.. זה היה לי מאוד קשה אבל בסופו של דבר עשיתי את הצעד הקשה הזה, ונפרדתי...עברתי תקופה לא קלה ביכלל. תקופה של דיכאון מיתמשך וברוך השם בסוף יצאתי מיזה והתחלתי דף חדש בחיי רציתי לשכוח מהעבר. לא מזמן התחלתי לישמוע שידוכים... בהתחלה זה היה קשה כמעט כל בחור שהציעו לי שללתי מיד. עד שאמא שלי החליטה שאי אפשר כך כי במצב כזה אני לא יתחתן לעולם...היא דיברה איתי הרבה שאסור להתקע בעבר, וצריך לשכוח, ויש עוד הרבה בחורים טובים בעולם מלבד אותו אחד...ואני הבנתי וקיבלתי. לא רציתי להגיע לגיל מבוגר ולמצוא את עצמי רווקה...הציעו לי בחור ויצאתי איתו הוא מצא חן בעיני והסכמתי להמשיך בפגישות. כנראה שבקרוב מאוד אני עומדת לסגור וורט. כאן מתחילה הבעיה... אני לא מצליחה לשכוח מהבחור הראשון שהיה לי. קשה לי המחשבה שאני עומדת להינשא לאדם אחר... אני חושבת עליו הרבה ובוכה המון בלילות. אבל לכולם מראה שאני שמחה ורגילה כלפי חוץ... וזה מאוד קשה לי. אני חושבת איך אוכל להמשיך ככה? כשאני חושבת על ההוא? ועכשיו אצטרך לפתח רגש לבחור הנוכחי? האם זה אפשרי בכלל לשכוח את אהבתי הראשונה ולאהוב שוב מחדש? או שזה אמור ללוות אותי לאורך כל הדרך ללא יכולת להתנתק ולשכוח מהעבר??בבקשה עזרו לי.

ממש לא פשוט.

מה שכן, ישר כוח על הצעד הנבון.. דעתי בנושא היא `שאלת רב` תתייעצי עם רב גדול...! אם תירצי אייעץ לך משהו במסרים. המון המון הצלחה!

דרוmי

New member
אני מבין אותך

מצד אחד את רק רוצה לשכח מימה שהיה.אבל באיזשהו מקום בלב את עדין חושבת על ההוא...גם אני עברתי סרט כזה.לפי דעתי.את צריכה לשבת עם עצמך.ולחשוב טוב טוב על החיים שלך.ועל הקשר שהיה.ברגע שאת בעצמך תגיעי להסכמה עם עצמך.שמא שהיה נגמר.(ואני לא נכנס לסיבה.אלא לתכלס.ולמציאות הקיימת כרגע)ושלא שוקעים בעבר.ומה שהיה.כי זה לא תורם כרגע כלום.ולא יתרום.רק יזיק.יהיה לך קל הרבה יותר להקשר ריגשית למישו אחר.אחרת...את תתחתני.וסתם תהי מתוסבכת עם עצמך.וגם הבחור שתתחתני איתו יהיה מסכן באיזשהו מקום.שיהיה בהצלחה.

אני מבין שזה סיפור לא ישן

``הזמן עושה את שלו`` לאט לאט זה יעבור לך. אפשר לקבל אהבה מאנשים אחרים. בהתחלה זה קשה. ואם הזמן פשוט שוכחים. בהצלחה

דודוש 19

New member
לדעתי את צכה לשבת

עם עצמך ולהכניס לעצמך שאם היית מתחתנת עם הבחור ההוא החיים היו פחות מאושרים,ופשוט לעבוד על עצמך כמין היפנוט כזה.

קליט

New member
אחותי ! מה שהכי פשוט ויעיל זה

לפנות לכמה שיחות עם יועצת. קראתי בעלון ירושלמי שהפסיכולוגית הותיקה גברת יפה בלומנטל הקימה מכון ``פעימות`` באשדוד, והיא מקבלת נשים ליעוץ במחיר זול. אני מבין שהמצב שלך לא הכי פשוט -עברת דכאונות ומועקות רגשיות -וכנראה נשארו חרדות ודברים לא סגורים. אמנם נראה שלא עבר הרבה זמן ממתי שנפרדת מהבחור... הייתי מניח שאם היית מוצאת נפש קרובה ומבינה היא היתה מוציאה אותך מהמצב המלחיץ שנקלעת אליה. ראיתי זאת בספר שהוציא פסיכולוג והוא אומר; שכל אדם מבין ומקשיב יכול לסייע ביעוץ בהצלחה רבה, והצד המקצועי הוא פחות חשוב ! אצלך -שכנראה תתארסי בקרוב - חשוב מאוד שתעשי זאת במקצועיות במהירות וביעילות - כדי שתקימי את ביתך בשלוה ובבריאות ! ואני ממליץ לך בכל זאת שתבחרי בדרך היותר יעילה היותר מקצועית והיותר בטוחה ! בהצלחה רבה !

Letting Go

אין טעם לקונן על העבר,תחשבי קדימה. תתמקדי ביש ולא באין. לו תחשבי כי מחר חייך עומדים להשתנות, כאילו את עומד לעבור טרנספורמצי'ה לחייך, ברגע שתשאירי את העבר עמוק בתת מודע החששות והפחדים ייעלמו דרך ה EXIT ומדרגות החירום, כשבסופן קיימת הדלת למשהו חיובי יותר. הכול תלוי בבחירה שלך באילו מדרגות את רוצה לרדת או לעלות... אין טעם לקונן כלל על חייך...כי את במו ידייך יוצרת אותו. במקום לבכות על מה שהי'ה את צריכה לקום ולעשות מעשה... לא לקפוץ ולהתאבד... ולא ללכת בחוצות במעשה גרנדיוזי, זה לא יביא מאומה. את צריכה לקום ולתת מתוך אמונה... שככל שתתני יותר לחיים-תקבלי יותר מהם. אלוקים לא נותן לנו מה שאנחנו רוצים, אלוקים נותן לנו מה שאנו צריכים!!! הדבר הטוב ביותר לרצות..הוא לא לרצות. זה אחד ממקורות הסבל. רוצים ומפתחים צפיות... במקום זאת פשוט צריך לתת אמונה,תקווה...

למעלה