יש לי בעיה

abusername

New member
יש לי בעיה

הפלייליסט שלי מורכב בערך כולו מהדג נחש והתפוחים ובגלל שזה הפורום של הדג נחש אז אני מתאר לעצמי שאנשים שומעים עוד להקות בסגנון... אז אני פתוח להצעות.. אם יש בעברית אז זה אפילו יותר טוב

idanri

New member
יש לך......

-פאנקנשטיין שהם מצויינים -מרסדס בנד -הגרובטרון ולא עולים לי עוד לראש כרגע

abusername

New member
הבעיה שלי עם שלושת הלהקות האלה זה ש-

שאף אחד מהם לא עושה היפהופ. זה אולי Fאנק אבל חסר לי ההיפהופ

SV Design

New member
אז תשמע את כהן@מושון כמו

שאמרתי לך...וקולולוש.. ואתה יכול להוסיף את פלד ואורטגה גם..וכנס לפורום מוזיקה שחורה ותבקש עוד המלצות...

abusername

New member
אוקי אני צריך להיות יותר מדויק...

אני לא יודע בקשר למי שאמרת אבל זה לא נשמע כמו הסגנון שלי: פאנק היפהופ אינסטרומנטלי...

SV Design

New member
נו באמת..

לפי השם אתה מחליט אם זה הסגנון שלך או לא ? קולולוש זה פ'אנק היפ הופ לגמרי עם אסיד ג'אז וזה באנגלית זה לא כמו הדג ואין שום להקה שהיא בדיוק הדג נחש בדיוק באותו סאונד וסגנון של הדג אבל יש מצב גדול שתאהב אותם.. כהן@מושון אחלה ראפרים לא קשוחים שחורים כאלה משכונות עוני בניו יורק יותר צמד חנונים מגניב שגר בת"א..-אני ממש ממליץ לך לנסות גם אם נראה לך שהם לא ממש הסגנון תנסה ואז תחליט יש להם מייספייס וזה לא עולה כסף לשמוע שם שירים אז כנס ותחליט : www.myspace.com/cohenetmushon וגם לקולולוש www.coolooloosh.com והאמת טיפה עצבן אותי שאתה ישר מחליט שזה לא נראה לך לפי השם של הלהקה או לפי זה שלא שמעת את השם אף פעם..אבל באמת תשמע קודם ואז תחליט גם אם בהתחלה זה לא נראה לך.. אני לא מנסה לדחוף לך דברים שלא נראה לי שתאהב ורק אני אוהב, הייתי יכול לדחוף לך איזה שמות של ג'אזיסטים ישנים שאני אוהב אבל זה ממש לא קשור לסגנון שאתה אוהב בגלל זה רשמתי לך את ההמלצות האלה ונראה לי שיש סיכוי גדול שתאהב אותן.

abusername

New member
זה לא זה

כהן@מושון היה פינה שלהם במגזין במוסיקה 24... וקולולוש חבר שלי נתן לי לשמוע ואני לא זוכר שאהבתי אותם במיוחד. חוץ מזה כשמדובר על צמד ראפרים בדרך כלל לא מדובר על אינסטרומנטלי אלא על משהו אלקטרוני... אל תקח דברים ללב אתה צריך להרגע

SV Design

New member
לא לוקח ללב

אבל לוקח לריאות.. סתם, אני גם זוכר שהיה את הפינה הזאת ולא ראית בה יותר מדי אבל מה שראיתי זה היה יותר כתבות שהם עשו ולא מוזיקה שלהם אלא כתבות על מוזיקאים אחרים או משהו כזה.. אני לא יכריח אותך לשמוע אתה לא רוצה או חושב שאתה לא אוהב סבבה אבל עושה רושם שאתה לא באמת שמעת אותם עד הסוף..לפחות את כהן@מושון פשוט כנס חצי שניה לשני המייספייסים גם אם אתה בטוח שאתה לא אוהב תשמע..ואז אם אתה עדיין לא בקטע סבבה אתה לא חייב לאהוב אותם אבל לפחות תשמע באמת ואז תחליט..

SV Design

New member
הוא אמר שחסר לו

היפ הופ..אז נכון פלד ואוטרגה זה לא פ'אנק אבל גם כהן@מושון ואין לשניהם יותר מדי קשר לדג כמו שאמרתי הוא רוצה יותר היפ הופ ומעדיף בעברית אז יש מצב שהוא יאהב אותם ובמיוחד המלצתי על כהן@מושון ופחות על פלד ואורטגה..שאותם אני בעצמי שמעתי מעט...

SV Design

New member
קולולוש

וכהן@מושון למרות שהם לא ממש דומים לדג חוץ מזה שהם עושים ראפ אבל עדיין הם אחלה הרכב וכולם פה חייבים לשמוע אותם

PitZzahat

New member
נסה את לוס כפרוס

הם משלבים שירה, היפ הופ, רגאי, דאב, אינסטרומנטלי, בעברית, רוסית ואנגלית. ממתק לאזניים http://www.myspace.com/loscaparos בנוסף מחזקת נמרצות את הביקורת על קולולוש. הם נשמעים ישנוניים בדיסק, אבל התאהבתי לגמרי אחרי שהלכתי להופעה. יש להם גם דיסק הופעה שנשמע ממש טוב ואנרגטי וכהן את מושון- תשמע את פאן פאן פאן במייספייס שלהם ותגיד לי שזה לא מגניב

yuvalio12

New member
הגדולים מכולם balkan beat box

תתחיל עם השיר hermetico תבין את הקצב ותסחף למערבולת הצלילים האיכותית והמיוחדת של הלהקה הישראלית ניורקית

למעלה