יש לי בעיה

fayd הפשוש

New member
יש לי בעיה

אני לא ממש יודע אייך להסביר את זה אבל.... כל פעם אחריי שאני עושה סקס עם בנים אני משום מה מרגיש נורא רע אחר כך הדבר היחידי שדומה להרגשה הזאת זה כאילו יש לי ריגשות אשם זו הרגשה נוראה שנימשכת בדרך כלל חמישה עד שישה ימים ואני לא יודע מאיזו סיבה כלומר אני הומו אני יודע את זה אני יודע את מאז שהיתי בן 10 בערךואני נהנה מסקס עם בנים כלומר אני לא יכול לכעשות סקס עם נשים ניסתי פעם והוילי שלי לא תיפקד אבל עם בנים הוא ממש חזק אז מה זה יכול להיות? אני חשבתי שיכול להיות שאני מרגיש ככה ביגלל שנימעס לי מדפוק וזרוק אוליי אני רוצה קשר קצת יותר מעמיק ואפילו שלא יבוא עליינו (כמו שאחד פה אמר) רומנטיקה? או שיכול להיות שאני מרגיש ככה ביגלל שאני יודע שעם ההורים שלי היו יודעים שאני עושה עכשיו סקס עם בן הם היו הורגים אותי ושאני ממש עכזבה בישבילם? או שפשוט אני עדיין קשור מאוד לX שלי וכל פעם שאני שוחב עם מישהוא אחר אני מרגיש כאילו אני בוגד בו? אני ממש לא יודע כשאני אני באקט עצמו אני מלא תשוקה וממש בעד זה אבל אחריי זה אני ממש מדוכא יש למישו רעיון למה זה קורה??????.

ladybug 007

New member
אולי אתה מרגיש רע בגלל...

שאתה רוצה משהו נוסף מסתם סקס. לא סתם זיון, לא סתם גמרת הלכת. אולי אתה מחפש, כן עלינו, רגש. רומנטיקה. אהבה.. אולי חסר לך משהו, חסר לך הלקום בבוקר ולשתות יחד שוקו. חסר לך הללכת יד ביד על חוף היום, לשתות קפוצינו בבית קפה, לשבת על חוף היום. אני אגיד לך מה, אני הייתי עם בנאדם אחד כל החיים שלי, וגם לא הייתי מגדיר את זה בסקס. ירדתי לו כמה וכמה פעמים טובות. הוא גמר הוא הלך. ואני נשארתי עם טעם רע בפה. ואחרי כמה ימים שחשבתי על זה הבנתי למה, היה חסר לי הרגש. כמו שאמרתי, רומנטיקה. אהבה. מאז לא רק שלא ירדתי לו, אלא שגם בקושי דיברתי איתו. הוא ניסה ליזום משהו, ואני די בנימוס סירבתי ("אתה יודע מה זה לא??") סטוצים יכול להיות סבבה, אני לא אומר שלא. אבל כמו שיש סטוצים, צריך גם להיות משהו עמוק יותר..

fayd הפשוש

New member
או שוורנריין אחד

גרמתה לי לחשוב על טום הוא היה מכין לי פעם שוקו........

MARMELAD

New member
סקס מגעיל...

קרה לי כשהייתי יותר צעיר שהייתי שוכב עם אנשים ואחר כך די נגעל מעצמי בגלל זה. וגם מהם, האמת. הסיבה הייתה שבזמנו נגעלתי מלהיות הומו - אבל גם הייתי אחד. זה גרם לי מצד אחד לשכבר עם בנים - ובדרך כלל לא עם אנשים "ברמה" אלא סתם אנשים שיכולתי להשיג בלי להתאמץ יותר מדי - ומצד שני מייד אחרי הסקס ממש נגעלתי מהם וחיפשתי סיבות לברוח. רק מתי שהבנתי שלהיות הומו זה לא דבר רע - גם הצלחתי להנות ממש מסקס עם גברים - ולמצוא אהבה. תן לי לזרוק ניחוש - הסקס עם ה X שלך לא הגעיל אותך כמו סקס עם אחרים... נכון? אם באמת הסיבה שבגללה אתה נגעל מסקס היא אותה סיבה שהייתה לי, פייד, אז הייתי אומר שאתה צריך לפתור עניינים עם עצמך - כדי להצליח להנות מלהיות הומו. ובסה"כ להיות הומו זה לא דבר כזה נורא - זה דווקא די כיף.

fayd הפשוש

New member
אני מסכים איתך ../images/Emo24.gif

להיות הומו זה ממש כיף יותר מאשר להיות סטריט והינה כמה סיבות: יש לנו טעם מעולה בגברים, יש לנו טעם מעולה בבגדים (נכון?), אנחנו יותר רגישים (ברוב המיקרים), אנחנו יותר רומנטיקנים, יותר כיף להיות איתנו, אנחנו יותר קשובים לבעיות העולם (עוד פעם ברוב המיקרים ולא אני לא מדבר אליי!), יש לנו רעיונות יצרתים מאוד, אנחנו בדרך כלל מאוד כישרונים (רוב האומנים בעבר היו הומואים אבל ביגלל שאז זה לא היה מקובל הם אפילו לא ידעו שהם הומואים), אנחנו יפים חכמים טוביי לב ועוד ועוד (מי שרוצה להוסיף מוזמן) אההההה ומרמלד אתה צודק אני באמת לא ניגעלתי מהX שלי. "ואף על פי כן נוע תנוע"

Yoav Nukem

New member
רק רגע!!! פאיד הפשוש......./images/Emo123.gif

אני לא הומו ובמקרה נכנסתי לכאן, ראיתי כמה הודעות שאמרו שהומואים בדיוק כמו בני אדם אחרים! ואתה מוצא סיבות למה הומואים יותר טובים מסטרייטים! זה בכלל לא נכון וכולם שווים! מקווה שהבנת

Liroy25

New member
מאיפה אתה מביא את השטויות האלה??

יותר קשובים לבעיות העולם?? גנדי היה סטרייט להזכירך, כמו כן מרטין לותר קינג, נלסון מנדלה. טעם טוב בבגדים? אני מכיר מספיק הומואים שרק משילובי הצבעים שלהם אפשר לחטוף מגרנה! טעם טוב בגברים - איך זה בא בדיוק בניגוד לסטרייטים שמעדיפים נשים?

fayd הפשוש

New member
שמע יכול להיות שניתקלתה בהומואים

שונים מימה שאני ניתקלתי רוב ההומואים שאני פגשתי באמת היו יותר נחמדים מאשר סטריטים שדופקים לך מכות רק ביגלל שאתה הומו.....

taxi555

New member
כולם שווים אבל כולם ובלי סטיגמות../images/Emo150.gif

ולגבי פשוש אתה רומנטיקן אבל אתה פשוט לא בוגר עדיין כדיי לעכל תמשמעות של ההרגשה הזאת וזה בא לך כרגע וזה רק יתגבר אצלך כשתתבגר ואז תבין שיש בנו אהבה והיא עושה את הסקס הכי מ...ג...נ...י...ב והכי כיפית בעולם בייייי

למעלה