the bitch grl
New member
יש לי בעיה../images/Emo70.gif
אתן לא מאמינות איזה סרט!!! כבר שבועיים שמישהו גונב דברים בכיתה שלי. כל יום כמעט נעלם למישהו משהו. עטים, כסף, פלאפון... בקיצור, היום ראיתי את הגנב בפעולה. יותר נכון את הגנבת!! בשיעור ספורט לא הרגשתי טוב אז המורה שיחררה אותי. הלכתי לכיתה לקחת את התיק ופתאום ראיתי ילדה מהשכבה שלנו מחטטת בתיק של מישהו. למזלי היא לא ראתה אותי! חיכיתי שהיא תלך ורק אחר כך נכנסתי ולקחתי את התיק שלי. אני לא יודעת מה לעשות עכשיו
. הילדה הזאת ממש מקובלת ואף אחד לא יאמין שהיא הגנבת! הייתי ממש בשוק כשראיתי אותה. מה אני אמורה לעשות? להגיד שזאת היא? אם כן אז היא תשנא אותי וכולם יחשבו שאני מלשנית. מצד שני, אם אני לא אגיד היא תמשיך לגנוב. וגם בכיתה שלי חושדים באיזה ילד מסכן וזה בכלל לא פייר. אם אני אספר שזאת היא אז יעזבו אותו בשקט. אבל אני לא רוצה לצאת מלשנית. אני ממש לא יודעת מה לעשות. עוד לא ספרתי לאף אחד, אפילו לא לחברות הטובות שלי...
אתן לא מאמינות איזה סרט!!! כבר שבועיים שמישהו גונב דברים בכיתה שלי. כל יום כמעט נעלם למישהו משהו. עטים, כסף, פלאפון... בקיצור, היום ראיתי את הגנב בפעולה. יותר נכון את הגנבת!! בשיעור ספורט לא הרגשתי טוב אז המורה שיחררה אותי. הלכתי לכיתה לקחת את התיק ופתאום ראיתי ילדה מהשכבה שלנו מחטטת בתיק של מישהו. למזלי היא לא ראתה אותי! חיכיתי שהיא תלך ורק אחר כך נכנסתי ולקחתי את התיק שלי. אני לא יודעת מה לעשות עכשיו