יש לי בעיה

the bitch grl

New member
יש לי בעיה../images/Emo70.gif

אתן לא מאמינות איזה סרט!!! כבר שבועיים שמישהו גונב דברים בכיתה שלי. כל יום כמעט נעלם למישהו משהו. עטים, כסף, פלאפון... בקיצור, היום ראיתי את הגנב בפעולה. יותר נכון את הגנבת!! בשיעור ספורט לא הרגשתי טוב אז המורה שיחררה אותי. הלכתי לכיתה לקחת את התיק ופתאום ראיתי ילדה מהשכבה שלנו מחטטת בתיק של מישהו. למזלי היא לא ראתה אותי! חיכיתי שהיא תלך ורק אחר כך נכנסתי ולקחתי את התיק שלי. אני לא יודעת מה לעשות עכשיו
. הילדה הזאת ממש מקובלת ואף אחד לא יאמין שהיא הגנבת! הייתי ממש בשוק כשראיתי אותה. מה אני אמורה לעשות? להגיד שזאת היא? אם כן אז היא תשנא אותי וכולם יחשבו שאני מלשנית. מצד שני, אם אני לא אגיד היא תמשיך לגנוב. וגם בכיתה שלי חושדים באיזה ילד מסכן וזה בכלל לא פייר. אם אני אספר שזאת היא אז יעזבו אותו בשקט. אבל אני לא רוצה לצאת מלשנית. אני ממש לא יודעת מה לעשות. עוד לא ספרתי לאף אחד, אפילו לא לחברות הטובות שלי...

ODana

New member
איזה בלאגן! ../images/Emo5.gif

אולי איכשהו תעבירי לה מסר שראית אותה ואת יודעת שזאת היא (בלי שאף אחד אחר ידע), וככה היא תבהל ותפסיק?

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifברור שכעעעע../images/Emo70.gif

למה מה קרה
זה שהיא מקובלת זה לא אמור כלום
תלשיני על הגנבת הזאת

RiN rOoN

New member
יו מסכנה../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

כאילו..
אני בת 11.9 אני לא בטוחה שתרצי להקשיב לעצות של בנות בגיל כזה אבל..את יכולה לשלוח לכונפה הזאת פתק ולומר לה שאת יודעת הכל ושתזהר..
לא לציין שם
אם זה עוזר לך אופי טופי..

ר ו ת ם 4

New member
רעיון מעולה! אני איתך!../images/Emo41.gif

לפי דעתי, תשלחי לה מכתב (לא בכתב יד
) ותגידי לה שאת יודעת הכל, אבל תכתבי את זה מנקודת מבט של משהו אחר, לא "אני יודעת שאת גונבת לי.." משהו כמו "אני יודעת שאת גונבת דברים ל....(ברח לי שמך
)..." מקווה שעזרנו

כן נכון

תגרמי לה לדעת שיודעים שזאת היא אבל לא שאת יודעת... אגב כולם - חדשה בפורום נשמע לי פורום חמודי חחח

סתיו מם

New member
גם אני בעד המכתב../images/Emo45.gif

אבל דווקא הייתי חותמת בשם, ואומרת שאם היא רוצה לדבר על זה - אז יש עם מי (איתי כמובן
). כי יכול להיות שיש לה בעיות שאת לא יודעת, והיא רק מחכה להזדמנות לצאת מזה. אבל זה חייב להיפסק! לגנוב זה לא מוסרי. תעזרי לה לעזור לעצמה. ואם היא לא מסכימה, אז כן - תלשיני עליה. זה חייב להיפסק!

the bitch grl

New member
תודה לכולן ../images/Emo24.gif

עשיתי מה שאמרתן. כתבתי לה מכתב שאני ראיתי אותה ואני יודעת שזאת היא, ושמתי לה על השולחן. כמובן שלא כתבתי מי אני. מעניין מה יקרה עכשיו... אם לא יהיו יותר גנבות סימן שהיא הבינה את העניין. תודה רבה בנות, אתן אחלה. ממש עזרתן לי

ר ו ת ם 4

New member
שמחתי לעזור../images/Emo8.gif../images/Emo41.gif

ותעדכני אותנו במה שקורה! אם היא הפסיקה לגנוב לך דברים, ו שהיא ממשיכה, או מה שלא...

RiN rOoN

New member
בואי נקווה שכן..../images/Emo70.gif

בעצם איך היא יכולה להגיב אם השם חסוי

ילדה חדשה

היי אני ילדה חדשה קוראים לי נועה שחר6 אני צריכה עזרה יש לנו שיעור ספורט ואחר כך אסור לנו לשתות.איך זה אצלכם בבית ספר?

למעלה