יש לי בעיה

יש לי בעיה../images/Emo7.gif

אני לא הבנאדם הכי חטוב או רזה אבל אני גם לא שמן כמו איזה סומו ואני מאוד רוצה ללמוד קפוארה אז השאלה שלי כזאת האם גם אני יכול ללמוד קפוארה והאם זה קשה ללמידה תחזרו אליי מהר

NetDragon

New member
האם קפוארה קשה ללמידה

כן. בתור מתאמן קפוארה. אני יכול להגיד שקפוארה קשה ללמידה. ודורשת המון התמדה וכוח רצון. ובקשר למבנה הגוף שלך אני מכיר בן אדם אחד בקפוארה. בן 25 בערך. הוא שמן. והוא מצויין. עם יכולות אקרובטיות מצויינות. הוא אפילו מאמן! מכאן - זו החלטה שלך

WhiteBear

New member
כמה תשובות.

קפואירה דורשת הרבה מאד מהגוף. והיא גורמת לפציעות, נקודה (.) קפואירה פוצעת פרקי ידיים, ברכיים, גב ואני מנחש שאפשר להמשיך. קפואירה מאד כיף לעשות, אבל אני ממליץ נגד. מצד שני, אם אתה מתעניין בזה, עדיף שתעשה מה שנראה לך נכון (זה תמיד הכי חשוב). אז לך למכון ותנסה שיעור - אני בטוח שתקבל את התשובות (שיהיו שלך) לשאלות ששאלת. טל.

assassin

New member
בקשר לקפואירה..

א. זה ממש לא משנה אם אתה רזה או שמן, ובכל מקרה כדי לך להכנס לכושר כחלק מאומנות הלחימה וגם בלי קשר- ריצה, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן- 10 דקות ביום.... ב. יש לי חבר טוב שהתאמן, אבל עכשיו הוא כבר לא מתאמן בגלל בעיות ברכיים. מצד שני הא אמר לי שבשביל להיות טוב בקפואירה לא ממש צריך לדעת לעשות סלטות והיפוכים ודברים מרשימים... הוא אמר שיש מאסטרים שבקושי עושים משה הכזה.. אם אתה רוצה ללמוד לעשות כל מיני טריקים וסלטות- תלך ללמוד breakdance

למעלה