יש לי בעיה

nutmeg

New member
יש לי בעיה ../images/Emo5.gif

כן, כן... קשה מאוד. אני שונאת פוליטיקה בכל נימי נפשי - ופוליטיקאים אני שונאת עוד יותר. גם מי שהיה נורא נחמד עד שפתאום נכנס בו הג´וק הפוליטי, הופך לסופר-מרוכז בעצמו, אטום אזנים ושכל, ורב כמו תגרן בשוק. בכלל המטרה להבחר פתאום מקדשת את כל האמצעים. חוצמזה, שעוד לא קם הפוליטיקאי שבאמת פרע איזה שהוא שטר טרום בחירות, מישהו שאכן עמד בהבטחותיו והצליח לעמוד בלחצים של כל מיני לקקנים ומלככי פינכה מחד או מכופפי ידים מאידך. כמה שאני אוהבת אתכם, לא תמצאו אותי בחגיגה הזו. לא נותר לי אלא להרים גבה ולתהות בקשר לתיזמון, ועל התהליך המקביל שמתעקש להתקיים פה בפורום ומה שקורה לנו בארץ. אני מצידי אמשיך להיות כאן במתכונתי הרגילה של דודה-עייצעס-גיבר שלעיתים תופסת רוח שטות בניגוד גמור למה שמצופה מדודה... וזהו. לא בחירות ולא נעלים. אז אנא, לא להעלב שאיני תומכת ואיני מגיבה לפניות הציבור של לשכות הבחירות שלכם, לא לשלוח אלי במסרים האישיים פרופגנדה, ולא למלא לי את תיבת הדואר בכל מיני מצעים, שמיכות, וכריות פוך. מקסימום, ביום הבחירות אמלא את חובתי לדמוקרטיה בשן חורקת ופנים זעופות... כן כן, גם כאן מתקיים לו באיזה אופן מופלא תהליך מקביל. תודה... And may the best (wo)man win

דן צ

New member
צודקת בהחלט ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל תודי שהודעת הספאם היתה נחמדה וגאוני לעשות.

nutmeg

New member
אין שמץ

של גאונות בספאם, אבל יש בה אלימות לרוב.

דן צ

New member
אלימות?? אני ?? לההההההה

אני כל כך נחמד ולא אלים בכלל. נשבע לך!

shellyland

New member
למה מוסקט מקבלת ספאם ואני לא?

היפים והאמיצים מקפחים אותי בגלל שאני כוניפה?

ל יב י

New member
מצטרפת לכל מילה של נוטמג../images/Emo45.gif

ונורא עצוב לי שאתם עכשיו מקימים מפלגות ועושים בחירות. לא מספיק מה שקורה בחוץ? א י כ ס ה!!! גם אני בקרוב אהיה רואה וכמעט אינה נראית (כי קשה לי לשתוק הרבה).

freedom rider

New member
../images/Emo45.gif בריבוע

הבה נמצה את הנושא הזה. אני מבין את הכף שבהשתטות, אבל צריך לעצור לפעמים לפני שנסחפים יותר מדי. אני מודע לזה שתרמתי לעניין בעזרת שרשור החופים ושרשור ה-OFF, אבל הם ירדו בקרוב לדף השני. אני מציע שאפי תעלה לאוויר סקר בחירות מתי שהו בתחילת השבוע הבא, נערוך את ההצבה, ונסיים את החגיגה כידידים.

nutmeg

New member
תראה freedom

שרשור העוף היה בעיני השתטות מבורכת. יש הבדל גדול בין להשתטות בחידודי לשון יצירתיים לבין הרצון לגרום למישהו לבחור בך על פני מישהו אחר. קורה משהו רע לאנשים כשהם צריכים לשכנע אחרים לבחור בהם.

דן צ

New member
נכון , קורה לאנשים משהו רע

כשהם צריכים לשכנע מישהו או להתמודד מול מישהו ועל זה תעיד תיבת המסרים שלי , לכן אני לא מנסה לשכנע אף אחד בברוטליות , שלחתי ספאם וזהו , מי שרוצה שיצטרף ומי שלא שיבושם לו.

nutmeg

New member
דנצ

למרות שאולי כך זה נראה לך, אני לא רק מדברת עליך ועל טקטיקת הספאמינג שלך. ברוך השם יש עוד דוגמאות לאלימות ולחדירה לפרטיות. כשאמרתי שמשהו רע קורה לאנשים - התכוונתי לכך שפתאום המטרה להבחר משבשת עליהם את דעתם והם אינם בוחלים בשום אמצעים: למשל, להכפיש את היריב, להתסיס קבוצות לחץ, להפעיל מנוף כלכלי באופן הרסני... לא חסר חולירות. באמת שלא צריך לקפוץ ולהזכיר את הספאם כל פעם שאני מביעה את סלידתי מפוליטיקה. עשית, הגבתי, נגמר. עכשיו כשאתה יודע את עמדתי, נראה אותך ממשיך לכבד את הפרטיות שלי בעתיד. זה הכל.

מירב ד

New member
אני חושבת...

שאם זה מפריע לכל כך הרבה אנשים.... וכן..זה מפריע להרבה אנשים... אפשר לבטל את כל העניין... באמת היה כיף להשתטות קצת.... אבל זה באמת עובר גבולות. ומשתלט על הפורום (שבואו נזכיר לכולם...זוהי לא מטרת הפורום...). זה ניהיה מן בדיחה פרטית של חברי הפורום הקבועים.. ואני בטוחה שאם מישהו חדש נכנס לספר על הבעיות שלו ורואה דבר כזה זה מרתיע... קחו לתושמת ליבכם (מי שצריך לקחת) מירב בוקר טוב עולם!

דן צ

New member
אני לא חושב שזאת השתטות

אם עושים את זה בטעם טוב וללא אלימות ברוטאלית אפשר ללמוד מזה המון על אזרחות ויכול להיות מעניין נורא.

ושוב,

אם הייתם ממתינים, כפי שביקשנו (מהיום דנה ואני הן "אנחנו") אפשר היה לבנות פה משהו הרבה יותר אינהרנטי לפורום ומהותי, לבחירות משעשעות וחסרות מלחמות פנימיות, ואולי אף היינו יכולים להפיק מכך קצת מודעות חברתית ופוליטית מתוקנת. אני שוב מציעה לנוח מהעניין הזה, עד שאגבש רעיון קצת יותר יעיל ומעשי. לכשאגבש אותו, אשמח להציע לכם אותו, ואז יוכלו כל חברי הפורום להביע את דעתם האם הם מעוניינים להשתתף בפרויקט הזה (שמבחינתי, יכול להיות חוץ-אינטרנטי, ובהחלט להיות מעורב במציאות האמיתית בחוץ).

freedom rider

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכים גם עם דברייך. זו בדיוק הסיבה שעזבתי את העיסוק בפוליטיקה (אמיתית!).

למעלה