יש לי בעיה.....

כוכבונת

New member
יש לי בעיה......./images/Emo4.gif

שלום לכולם! יש לי בעיה ואני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות...אז ככה: הכרתי בחור נפלא יש לו אופי נהדר והוא פשוט אחלה ואנחנו באותו ראש אבל הבעיה היחידה היא שהוא לא נראה טוב ולא מושך אותי מבחינה פיזית וחיצונית אני לא רוצה שתחשבו שאני בחורה כזאת שאכפת לה רק מהיופי כי זה ממש לא ככה האופי משחק אצלי תפקיד ראשי אבל אם להיות כנים ולדבר דוגרי גם היופי חשוב ומשחק תפקיד קצת פחות חשוב מהאופי אבל בכל זאת יש ליופי משמעות. אם כך מבחינת האופי הוא מושך אותי וכשאני מדברת איתו בטלפון זה עושה לי את זה אבל כשאני נזכרת איך הוא נראה כל הרגשות נעלמים.....מה אני יכולה לעשות? הוא מבחינתו רוצה אותי.... אז בבקשה תתרמו את תגובתכם כי אני ממש לא יודעת מה לעשות.... תודה מראש.. המבולבלת

טל קר

New member
בשביל סוגים שונים של קשר צריך

סוגי משיכה שונים. הבחור לא צריך להיות חתיך, אבל הוא צריך לפחות שלא לדחות אותך פיזית. אם הוא לא דוחה אותך פיזית, רק סתם לא "אי אי אי" תני לזה סיכוי, כשמכירים בן אדם הוא נראה לנו יותר יפה בעיננו. אם הוא ממש דוחה אותך פיזית, אין אפשרות שתהיו בני זוג.

כוכבונת

New member
כן אבל.......

טל קר את צודקת אבל אני לא יודעת אם הוא ממש אבל ממש דוחה אותי פיזית כי מזמן לא ראיתי אותו....אז אולי כדאי לי להיפגש איתו עוד פעם כדי להחליט סופית? מה את אומרת?

טל קר

New member
בהחלט כדאי. אם חסרה לך אינפורמציה

כדי לקבל החלטה - צאי והשיגי אותה.

אלדד26

New member
בהחלט

את יכולה להמשיך לצאת איתו אם הוא לא דוחה אותך ממש, ולראות מה קורה. כמו שטל אמרה, אנחנו נוהגים לייפות את בני זוגנו הרבה יותר כשאנחנו מאוהבים בהם. אין אפס. ואם הוא לא ממש מכוער, והאופי שלו כל כך מקסים, אז תני לו הזדמנות.

צריך להוסיף על זה גם גורמים

חיצוניים... כמו חברים, משפחה... אנשים שדעתם על בן-זוגך המיועד יכולה להיות חשובה לך. לא שאני אומר שאת צריכה אישור מהם, חלילה... אבל תגובות מהסביבה ידועות בהשפעה שלהן. לפעמים הערה מחברה טובה יכולה מאוד לפגוע, ואם לא לפגוע אז לעורר משהו... זה לא תמיד רק את והוא, אתם לא חיים על אי בודד.

סיווקס

New member
אתה צודק

אתה צודק אלירן. אתה זוכר את זאת שהבאת פעם למובמנט, שהיתה יותר נמוכה ממך? זאת שעזבה אותך קצת אחרי כן? אז אני גיליתי לה שאתה מגלח את השערות מהראש ושאתה קירח לגמרי. אולי.. אולי גם הייתי קצת משכנע... טוב, אז אני מתנצל! (;

N e l l

New member
טוב, בואי נראה...

לדעתי, לאופי יש הרבה יותר משמעות מן היופי. חד משמית. אבל! כשהמראה החיצוני גורם לך לחוסר משיכה מינימאלית לבן הזוג, זה כבר קצת יותר מורכב. ממה שהבנתי הוא מגרה אותך אינטלקטואלית בלבד, ומשחק כרגע אוזן קשבת נהדרת וחבר טוב. אני צודקת עד כה? אבל בכל הנוגע מעבר לזה, קצת יותר מורכב. אגב, זה לחלוטין לא מעיד על שטחיות או "איזו מין בחורה את". ממש לא. עצם זה שאת מנסה לתת לקשר הזה סיכוי, מנטרל את הסטיגמה. חוסר משיכה פיזית עשויה להוות בעיה די רצינית לאורך הזמן, הרי הוא ירגיש ש´משהו לא ממש תקין´ (במילים העדינות), ואז הוא עשוי להפגע. קשה לי לייעץ לך משהו קונקרטי, מאחר ואף פעם לא הייתי במצב דומה. תני לזה עוד קצת זמן, תראי מה יקרה הלאה. ואגב, אל תתני לעובדה שהוא רוצה אותך להכריע לכיוון כלשהו. תפעלי אך ורק על דעת עצמך. כי בסופו של דבר, במידה ותעשי החלטה מתוך הרגשת "לא נעים לי ממנו", סוף הפרשה עשוי להיות עוד יותר לא נעים...חכי את הזמן ותחשבי.

פ ז פ ז

New member
אני דווקא כן הייתי

במצב דומה. הכרתי מישהו שמבחינה חיצונית ממש לא נראה לי, ברגע הראשון אפילו כמעט דחה אותי. אבל למדתי לאט לאט להכיר אותו יותר ויותר, וככה כמעט בלי לשים לב, ומבלי להתכוון, בעקבות התאהבותי באופי שלו התאהבתי גם בו כולו, ופתאום (טוב, לא ממש פתאום.. זה קרה בהדרגה) הוא נראה לי טוב ונראה גם מושך. אפילו לי קשה להבין איך קרה השינוי הזה, אבל זה פשוט קרה. השאלה היא מה טיב הקשר בינכם , והאם יש סיכוי שתשני עוד את דעתך לגביו. להפגש שוב ולבדוק איך אתה מרגישה יכול רק לעזור לך לגבש החלטה. אני מאלה שמסוגלות להתאהב באופי, אבל אין ספק שחייבת להיות משיכה מינימלית. השאלה החשובה היא- ע"פ איך שאת, כוכבונת, מכירה את עצמך, האם יש סיכוי שתתאהבי בבחור דרך הכרות איתו ומה משקל המראה החיצוני במשוואה שלך. כי זה משתנה מאדם לאדם. אני יודעת שיש כאלה שאם חיצונית לא נראה להם - אין שום סיכוי. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

כוכבונת

New member
תודה רבה על העזרה.....

אני בחורה שכן יכולה להתאהב באופי עובדה זה כבר קרה לי פעם אחת. וכן יש לי חברה שאומרת לי שהוא מכוער חברה מאוד טובה שלי אבל כמובן היא אומרת שאם אנחנו מוצאים שפה משותפת אז למה לא להישאר בקשר. העובדה שהוא רוצה אותי לא משפיע עלי כלל אני אעשה מה שאני רוצה בלי קשר למה שהוא רוצה. פזפז הייתי רוצה שתספרי לי עוד על הסיפור שלך שדומה לשלי אולי זה יעזור לי.....אם כמובן את לא מתנגדת.... תודה כוכבונת

פ ז פ ז

New member
אין בעיה ../images/Emo13.gif

מוכר לי הקטע הזה של "החברה שלי אומרת שהוא...", אנשים נוטים להיות מושפעים ממה שהחברים שלהם אומרים על... ביני ובין חברות שלי יש כבר הבנה, לכל אחת יש את הטעם שלה בגברים, כך שמה שאחת חושבת לא יהיה כמו השניה. לדעתי האישית מה שחברה שלך אומרת על המראה החיצוני שלו לא צריך להשפיע על מה שאת חושבת עליו, זה הטעם שלה וזה הטעם שלך. אני יודעת שקל להגיד וקשה ליישם, כי אחרי הכל היא חברה שלך וחשובה לך דעתה, אבל תחשבי על עצמך, על מה טוב בשבילך. אם יש לך אפשרות להשאר איתו בקשר, ונעים ונוח לך הקשר איתו, וזה גם מקובל עליו, אני לא רואה סיבה להפסיק. מה שכן, בהחלט לא יהיה פייר להשלות אותו לגבי כוונותיך. שאלת על המקרה שלי, אז אצלי הבחור ידע מההתחלה שהוא רוצה ומעוניין בי גם למטרות רומנטיות, אבל הוא הבין שאני לא בעניין. הוא לא אמר מילה וחצי מילה לגבי זה ונתן לי להבין שהוא בדיוק כמוני מעוניין בידידות. צעד שהתברר מאוחר יותר כצעד מאד חכם מצידו. כמו שאמרתי, המראה החיצוני שלו הוא ממש לא הטעם שלי ובשום אופן לא הרגשתי משיכה. אבל מכיוון שהוא נתן לי את הרושם שהקשר ביננו הוא ידידות ולא יותר, זה לא הפריע לי. ככה זכיתי להכיר אותו. זכיתי להכיר אדם מדהים, מקסים ומיוחד במינו. כמה שהכרתי אותו יותר אהבתי אותו יותר. וכן, עם האהבה הזאת הגיעה גם הרגשה שאני נמשכת אליו. קשה להסביר איך, אבל זה קרה. בסופו של דבר, בדיעבד, הוא היה אחת האהבות היותר גדולות שחוויתי, וללא ספק זה היה אחד הקשרים הכי חזקים ומיוחדים. אז גם אם הקשר הזה נגמר, הוא נתן לי המון. כוכבונת, השאלה איפה עומדים הדברים כרגע בינך לבינו, מה טיב היחסים בינכם, ומה הציפיות שלו ממך. אשמח לעזור וכמובן לשמוע עדכונים.

gilgili

New member
המשיכה הכי נכונה

היא דווקא זאת שצומחת מיתוך היכרות עם הצד השני,ולא המשיכה שנוצרת בשנייה הראשונה. בפגישה הראשונה הייתי מחפש יותר דברים כמו כימייה ראשונית,אינטואיטיבית כזאת. אני לא מאמין שמשיכה חיצונית שנוצרת כשאת רואה ברחוב מישהו שנראה טוב יכולה להחזיק מעמד ולהוות בסיס לקשר עם עתיד. אם באמת הבחור מענין אותך,תדברו הרבה,תצאו הרבה החוצה כדי לחשוף אותו לכל מיניי גירויים ותראי איך הוא מגיב אליהם,תבחני אותו עוד ועוד עד שתהיי בטחה שאת בעניין שלו , אם באמת יש יש כימייה טובה,והקשר המילולי כנה ויציב-המשיכה תגיע והיא תהיה יציבה ואמינה!!! בהצלחה!!

כוכבונת

New member
תודה.....

גיל אני בטוחה שאתה צודק ואני אפגש איתו עוד פעם כדי לבדוק מה אני מרגישה כלפיו... תודה לכולכם על העצות ואני אעדכן אותכם בהמשך... כוכבונת

למעלה