יש לי בעיה.....

יש לי בעיה..... ../images/Emo4.gif

יש לי הרבה אבל ..... מצאתי זאבה אבל יש בעיה, היא גדולה ממני ב 5 שנים ואוהבת להזכיר לי שאני ילד בשבילה למרות שאני יודע שבפנים היא יודעת שאני לא ילד. עכשיו אני רוצה כל כך להתקרב אבל מפחד להרוס את הדבר הנחמד שנבנה בינינו, סוף כל סוף אני מרגיש שהלב שלי שוב קיים אבל יש לי הרגשה שאם אדבר איתה היא תצנן את התלהבותי במים קרים. אם אסתום את פי לעד או אוציא הכל החוצה בידיעה שאחרי המבול אחזור לאותם ימים שקטים? למה אני מסבך את עצמי? זאב בודד?

מתוקית.

New member
זאב זאב למה יש לך אוזניים...

ראשית דבר זה לא הגיל העיקר התרגיל אף פעם אל תשמור בבטן את מה שחושב לאמר לא ידעת שזה גורם לכאבים עצומים? מה הם ימים שקטים..? גם ימים של לבד הם מיוחדים זה אתה ורק אתה שעושה אותם אז תן קפיצה למים למרות שאולי יקררו אותך או את מערכת יחסייך גיל הוא אינו מכשול אם היא אוהבת היא תשאר ואין מה לצננן ואם לאו האהבה שלך עוד תגיע לא לדאוג באשר לזה שהיא מזכירה לך כל הזמן.. אני לא חושבת שיש מקום להזכיר את זה כל הזמן מי שאוהב מקבל את השני /השנייה לטוב ולרע גיל זו לא נקודת פלוס או מינוס ערב קסם אהבה חיוך ורק הטוב ביותר חיבוק צבעוני למצב שכזה ג´ול

זאב לא בודד ../images/Emo23.gif

תמיד טענתי שבני האדם אוהבים לסבך מה שלמעשה הרבה יותר פשוט וקל והגיל הוא רק בעיניי המתבונן...כך גם היופי והרגש ועוד ועוד... ולא הגיל הוא הקובע ולא המקום או כל דבר אחר... אם יש רגש הוא יחזיק מעמד ויתגבר על כל מכשול... נסה ותראה ואם הוא לא יעמוד במבחני הזמן והמקום והגיל.... אז אין הוא מתאים! קח אוויר.. נשום עמוק.... תן לה פרח, הראה לה את הכוכבים הזוהרים בשמיים... ותן ללב ולנשמה להוביל!! בהצלחה רק טוב!!!

למעלה