עוגית סיכות
New member
יש לי בעיה ../images/Emo4.gif
זה קצת ארוך, אבל אני אשמח אם תקראו עד הסוף
חברה שלי ואני החלטנו ליסוע לחופשה לפני גיוס בסביבות ספטמבר. העניין הוא שהיא די סובלת מבעיות גב (תהרגו אותי, אין לי מושג למה) ואני ממש מפחדת שהיא תהרוס לי את החופשה הזו עם הזהירות המתמדת על הגב שלה. זה מתחיל מסחיבת המזוודות שלה (היא לא כזאת נכה, פשוט זה מסוכן לגב), נמשך בכך שאי-אפשר לעשות טיול ג'יפים, ומסתיים בזה שאפילו להנות ממועדון אי-אפשר ! וזה נורא מבאס. נורא נורא מבאס. (את הדברים הללו אני אומרת על סמך ניסיון של טיסה איתה לחו"ל במסגרת המשלחת לפולין.. שזה לא היה טיול כיף, אבל נאלצתי להיות אבא שלה מעטים לא ספורות ביציאות וכניסות לבתי מלון עם המזוודות למשל.) יכול להיות שמצב הגב שלה השתפר מאז, אבל מפריצת דיסק לא נפטרים כ"כ מהר ומי שסובל מבעיות גב, יודע איזה הגבלות זה גורם.. העניין הוא שאני באמת לא יודעת מה לעשות. אני איכשהו ניגררתי איתה לתכנון טיסה לחו"ל, בלי לחשוב על מצב הגב שלה והצורה בה הוא יכול להשפיע על הנסיעה שלנו. מצד אחד, אני לא יכולה להגיד לה שהגב שלה מבאס לי ת'תחת (משחק מילים שכזה
) ושאני לא רוצה לטוס איתה לחו"ל, מה גם שאני ממש לא רוצה לוותר על נסיעה לפני הגיוס. ומצד שני, אני לא רוצה ליסוע לשם ולסבול ! זו לא המטרה... בעיה נוספת היא שחברות אחרות שלנו כבר מתגייסות עד אז או שהולכות לשנת שירות. ואנחנו מאוד לא רוצות לעשות את הנסיעה ביולי- אוגוסט, בגלל שנורא חם ומוצף עכשיו באנשים (בעיקר באילת.. שגם על זה חשבנו) אני ממש בבעיה. אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם
זה קצת ארוך, אבל אני אשמח אם תקראו עד הסוף