יש לי בעיה

אלהלה

New member
יש לי בעיה../images/Emo20.gif

מחפשת עיצה יש לי בגן 3 ילדים שהאמהות שלהם גננות. כל דבר שאנחנו עושים בגן מיד מועתק ומשוכפל ועובר לגנים האחרים ובלי לבקש רשות אפילו כולל דפי קשר להורים וכל השאר. מילא אם היו גם דואגים להביא לגן רעיונות חדשים, חומרים או כל דבר אחר........ אבל כלוםםםםםםם רק חולבים והולכים הלאה ואפילו לא מפרגנים או לא מבקשים רשות. נראה לי מגעיל לאללה והאמת שהיום יש לנו פגישה עם המפקחת ואני הולכת לפוצץ את הבלון הזה
אם היו מבקשות במילא היו מקבלות, בנתיים כל דבר שמגיע אלי ממקורות אחרים אני דואגת לפרגן ולהגיד שהרעיון התקבל ממישהו אחר.

aya19

New member
אני מצאתי פתרון

גם לי יש בגן 3 אמהות שהן גננות , אצלנו באזור יש תחרות מאוד גדולה, ואני כתבתי בלוח הורים שלא כל הרעיונות לפעילות הם שלי ובחברת הגננות מעבירים אינפורמציה ורעיונות בצורה מאוד מפרגנת ,ועוד הוספתי תודה להורים שמביאים לי חומרים ורעיונות. יום אחרי פירסום המכתב האמהות גננות הציפו את הגן בשפע של חומרים ורעיונות. בכל מקרה בהצלחה

gili111

New member
אלהלה אני מבינה את הרגשתך

איך הם הגיעו להתנהגות זו? האם כבר מן ההתחלה הן לקחו את הרעיונות, ועשו אותם בלי לבקש רשות? לדעתי, קודם ספרי זאת למפקחת באופן אישי. שימעי מה שיש לה לומר על העניין... חכי, את משמשת גם כגננת של ילדיהם וגם כעמיתה למקצוע. זה קצת מסובך. מקווה שיהיה בסדר...

אלהלה

New member
בסדר בטח שיהיה../images/Emo13.gif

והיום היתה לנו פגישה עם המפקחת וכן אמרתי לה
וכמובן התגובה היתה אין מה לעשות וגם אני יודעת שאין מה לעשות חוץ מלהתנהג כמו בני אדם ופשוט לבקש וזהו, הרי אני לא אסרב. לקחת רעיונות זה בסדר ולגיטמי וכולנו לוקחים רעיונות מכל מיני מקורות רק שצריך גם לדעת להגיד שלא הכל המצאה מקורית שלנו
סתם היום נמאס לי מהסיפור אז סיפרתי גם לכן

טלגל

New member
אלה את צודקת במאה אחוז,

בקשת הרשות היא המינימום שהן יכולות לעשות המקסימום זה לשתף אותך ברעיונות שלהן. חשבתי שאולי בתמימות תשאלי אותן אם יש להן רעיון חדש לטו´ בשבט או לפרדס, אני בטוחה שאחרי שהן לקחו ממך לא יהיה להן נעים שלא לשתף אותך ברעיונות שלהן. אני גם נוהגת להודות בלוח הורים לכל הורה שעשה משהו מיוחד לגן ולפרגן ואז ההורים ממשיכים ותורמים לגן.

למעלה