יש לי בעיה!!!

travisfimmel

New member
יש לי בעיה!!!../images/Emo101.gif

קניתי את הסימס סופרסטאר ויש לי את חבילות ההרחבה יוצאים קבוע וחופשה. כשהתחלתי לשחק הכל היה טוב ויפה, אבל בשלב מסוים משהו התפקשש. הזמנתי מונית לדאון טאון וכל הדברים ששם היו מחוקים (אי אפשר היה לראות כלום חוץ מאת הסים שלי). יצאתי מהמשחק וכשחזרתי לאותו מקום אח"כ הכל היה בסדר אבל אחרי כמה דקות זה שוב קרה. אבל עכשיו לא רק בדאון טאון יש את הבעיה הזאת אלא גם בסטודיו טאון(זה קורה אחרי 10 דקות של משחק בערך). בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיה....

סימסית

New member
חחח....לי זה קרה בחופשה...

שלא היו קירות ואפילו מים בברכה!!!!(זה במלון אוהלים שיש בחוף הים של החופשות)הברכה היתה ירוקה כזות,וראו איך הסימים עומדים על זה...כאילו שוחים ב"אין מים..."חחחחח....זה באג...אבל אין לי מושג איך לפתור את זה...כשאני אדע(אם בכלל)אני אגיד לך....

TheSegal

New member
ממש לא !!!

באג זה לא וירוס !!! באג זה בעצם טעות... בזמן שכתבו את התוכנה אחד המתכנתים לא כתב נכון ולא עלו על זה בזמן שבדקו את התוכנה וזה נשאר. אז למה קוראים לזה באג בעצם ולא משהו אחר??? הנה אנקדוטה קטנה... לפני שנים רבות המחשבים היו עצומים...מחשב היה בגודל של חדר, פשוט עצום. יום אחד התחיל מחשב אחד לעשות בעיות, כל מיני תקלות מוזרות שאף אחד לא ידע מה הן ולמה הן נגרמות. בסוף התברר שמאחורי המחשב היה חרק...BUG...ומכאן השם... אז מה שכנראה יש לך זו טעות בקוד...תברר באתר של maxis אולי יש להם patch (שתפקידו לעדכן תוכנה פגומה) שמתקן את זה...

S m e l l y Cat

New member
חחחח איזה צחוקים../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

בחיים לא הייתי חושבת את זה

adva g

New member
אם זה לא מסתתדר

תוך כמה זמן, אויל עדיף שתתקיני את כל הסימס מחדש. כשאני התקנתי את חבילת התוספות "הוןט דייט" זה קרה לי, וכשהתקנתי מחדש זה התסדר. יש הרבה באגים בסימס, כנראה שזה אחד מהם. ודרך אגב, אחד הדיסקים שלך של הסימס צרוב או מורד? את מורידה הרבה חפצים וסקינים מהאינטרנט? אם כן, יכול להיות שזאת הסיבה.

למעלה