יש לי בעיה ..

• פותח הנושא piz
  • פורסם בתאריך

piz

New member
יש לי בעיה ..../images/Emo10.gif

אני בן18 ויש לי בעיה של ביטחון עצמי .. נורא חשוב לי מה אומרים עלי ואיך שאני ניראה וכו .. אני לא יודע איך להסביר את זה מתי שאני ניראה טוב אנשים נעשים אלי ממש אחלה ויש לי ביטחון ומתי שאני לא ניראה טוב אנשים לא מיתיחסים אלי בכבוד.. ואין לי ביטחון בלירה. עכשיו זה מביא אותי למצב שאני בבוקר יותר מידי משקיע בעצמי וזה גם מתחיל להפחיד אותי .. אז בעצם יוצר לי מצב שעם אני לא ניראה טוב אין לי ביטחון עצמי וממש נימאס לי !): אין לי כוח יותר פליז הלפ!

NasTy GirL

New member
גם לי חשוב איך אני נראית...

מאד חשוב לי. אבל מה אני עושה? "את נראית נהדר היום, פשוט מדהים! השיער שלך מסתדר נפלא, והז´אקט שלך מאד יפה!" ואז...אני לא יודעת איך, אבל כולם רואים את זה גם כן... זו דרך מצויינת נסה אותה! לא רק בחיצוניות, אלא גם בפנים... אני נורא נחמד, אני נורא יפה, אני נורא...וכו´. בהצלחה!!
@
@
לירי
@
@

גרא.

New member
כמעט לרובינו חשוב מה אומרים עלינו,

ואיך אנחנו נראים.בעיקר כמובן חשובה הדעה של אנשים שחשובים לנו..לכן אינך שונה במאומה מרוב האנשים בתחושת הצורך להראות טוב,ולתפס כבעל בטחון עצמי, וכו´.עצם העובדה שלפעמים,אתה מרגיש,שאתה נראה טוב,ואנשים מתייחסים אליך אחלה,מוכיחה שיש לך את זה..ואילו העובדה שלפעמים אתה מרגיש להפך,לא תמיד מוכיחה שאתה אכן "נפל",אלא תלוי כמובן עם מי אתה נפגש.. אחרי שתקבל את העובדה,כי אין אדם מושלם,ואי אפשר יום יום להראות במיטבך..נסה להעריך ולבדוק תחילה עם עצמך,למה ביום מסויים אתה כזה? ולמה ביום אחר אתה כזה? כדאי לשחזר,אפילו בכתב,מה עובר עליך ביום טוב,ומה קורה עימך צעד צעד ביום רע..(יום אסל,ויום בצל).יתכן שתוכל די מהר להגיע למסקנה מה קרה,ומזה ללמוד מה לעשות.עוד לפני טיפול,שכמובן אפשרי,נסה לגוון את חייך,למשל פנה לספורט,או לתחומים אחרים.נסה למצוא במה אתה ממש מצטיין,ותמיד יש משהוא,זה יעזור לך לחזק את הבטחון העצמי והתחושה הכללית שלך.חבר,או חברה טובים,יכולים לעזור לך לראות את עצמך בעיני אחרים,ולא כפי שאתה עושה כרגע..piz,היי,אתה רק בן 18 ...

למעלה