יש לי בעיה.....

visitor

New member
יש לי בעיה......./images/Emo10.gif

ואני רוצה לשמוע את דעתכם. שאלתי בפורום וטרינריה באתר : www.doctors.co.il על ליז , אמרתי לו שאף על פי שליז אצלי חודש היא לפעמים מפחדת ממני ...הוא אמר שאתן לה חיזוקים חיוביים בחיבוקים וליטופים אז עניתי שליז לא אוהבת כאשר מלטפים אותה ואני יכולה ללטף אותה רק כאשר היא ישנה. ואמרתי שאני מנסה כל פעם שאני קוראת בשמה לתת לה אוכל יבש אבל קשה לי להישאר חיובית כי היא נושכת הרבה ואז אני אומרת לה בטון גבוה : לא ! ושמה לרצפה או שמה אותה לחדר אחר ל15 דקות. אז הוטרינר אמר שאני חייבת ללכת למאלף דחוף. מה אתם חושבים?
אני נורא מבואסת בגלל זה

**לילך**

New member
היי ויזיטור....אל תתיאשי...

אני מציעה לך את הדברים הבאים: 1. לתת לה אוכל שהיא ממש אוהבת - חטיפים או אוכל רטוב ובזמן שהיא אוכלת ללטף אותה. 2. לשחק איתה במשחקים מפתים כמו למשל: לקחת חוט ולמשוך אותו על הרצפה - כל החתולים שאני מכירה מתים על זה. או לקחת מקל - לקשור לו בקצה נצנצים או חוטים תלויים עם דברים מענינים(למשל נוצות) ולהזיז את זה לפני הראש שלה ,היא בטוח תשחק עם זה. לקנות לה משחקים כמו עכברים קטנים או כדורים ולזרוק לה. תוך כדי משחק היא תתקרב אלייך ואני מניחה שגם תתן לך לגעת בה. אני יכולה להזדהות איתך כי מיקי שלי ,אוהבת שמלטפים אותה רק בזמן ובמקום שנוח לה ,אני אף פעם לא יכולה ליזום ליטופים שלה ולא להרים אותה על הידיים ,אבל היא באה אלי בהזדמנויות שונות ומבקשת ליטופים או שהיא מתיישבת עלי ,במיוחד כשאני ליד המחשב ומבקשת תשומת לב ,או שהיא מבקשת לשחק ואז מסכימה שילטפו אותה. לכן את צריכה להיות סבלנית עם ליז ,אל תדאגי , במשך הזמן תראי מתי היא אוהבת פינוקים ומתי לא. אני חושבת שאין שום סיבה לרוץ למאלף חתולים בשלב כל כך מוקדם ,אבל לא מזיק להתייעץ עם וטרינר שמומחה בהתנהגות של חתולים. אנא המשיכי לעדכן אותנו מה קורה איתה.

למעלה