יש לי בעיה...

יש לי בעיה...../images/Emo10.gif

קודם כל זאת פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום הזה ויש לכם פורום מעולה. הוא עזר לי מאוד,אבל יש לי בעיה וקיוויתי שמישהי תוכל לעזור לי. אני לא מוצאת נעליים במידה שלי בגלל שאני מידה 35 ובכל חנויות הנעליים מתחילים ממידה 36 אני מחפשת בנרות נעליים אופנתיות גם בעיר שלי גם בתל אביב אך ללא הצלחה,(מידה 36 ענקית עלי) התייאשתי כבר ואני ממש לא רוצה לבלות את הקיץ בבאסה.בבקשה אם מישהי במצב דומה או מכירה חנויות שמייצרות נעליים במידות קטנות ...תודה!

פתרון../images/Emo70.gif

דבר ראשון, אל תהיה בבאסה תתנחמי בזה שיש עוד אנשים כמוך
אחותי לדוגמא
גם היא מידה 35 ועד שהיא מוצאת נעל .....
בכל אופן, אני ממליץ לך לחפש נעליים בחנויות שמוכרות נעליים איטלקיות, האיטלקים מייצרים נעליים במידות כאלו ויותר מיזה אני יכול להגיד לך שתוכלי למצוא נעליים במידה שלך ברחוב ביאליק ברמת גן. יש שם הרבה חנויות - מגוון גדול של נעליים וגם המחירים סבירים. לפני שבועיים אחותי נסעה לשם ויצאה עם 2 זוגות נעליים שזה יחסית הרבה לאחת שמתקשת למצוא נעליים יפות, אופנתיות ושגם יתאימו לגיל שלה (18).

תודה לך...

אני לוקחת את מה שאמרת ברצינות וכבר שבוע הבא (בעזרת השם)אני מתכוונת לנסוע לרמת גן (אני גרה בדרום) ואם תוכל בבקשה לומר לי את שם החנות אודה לך מאוד.תודה מראש ואני מקווה שאזכה לראות נעליים אופנתיות וקטנטנות...

gargamich

New member
אתה לא טועה... ../images/Emo94.gif

אחלה חנויות יש ברחוב הזה!!!

LipStiK

New member
דבר ראשון- ברוכה הבאה!דבר שני...

נצל"ש..מצטערת
חזרתי מטיול שנתי!!!!!!!!!!! היה משו בסטטט!! זהו.זה כל מה שהיה לי להגיד

גם בחניות של נעליים לילדים...

יש נעליים שמתאימות ליותר מבוגרים... הרי כל האופנה לילדים מבוססתעל אופנת מבוגרים... חפשי שם :)

Blueberry Kiss

New member
שני דברים:

דבר ראשון כדאי לך בדרך כלל ללכת לחפש בתחילת העונה נעליים במידתך (למרות שיקר יותר) כיוון שרוב חנויות הנעלים מזמינות מידות כמו 36-40 ורק זוג או שניים ממידה 35 ו-41 (אני 41 ככה שאני באותה בעיה, רק הפוך). דבר שני, במקרה שלך את יכולה לחפש גם בחנויות של ילדים במיוחד עכשיו שהכל נורא דומה וכמעט כל מה שעושים למבוגרים עושים גם לילדים.

למעלה