יש לי בעיה

ה מ ש י ח

New member
יש לי בעיה ../images/Emo10.gif

החברים שלי טוענים שאני מבוגרת מידי לפוקימון (18 ויומיים, תודה רבה) והם לא מוכנים ללכת איתי לסרט החמישי
אווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

OFIRB9

New member
קודם כל זה הרביעי

ספיישל מיוטו לא נחשב לסרט גם אני היחידה בגילי שעדיין רואה פוקימון (15) ואני לא רוצה שידעו שאני הולכת, אבל אני הולכת עם אחי הקטן חוץ מיזה על תדעגי, זה מגיע לקלטת אחרי חודש ואז תוכלי לראות בכיף אני רק מקווה שאני אוכל לראות הסרט לא ממש הגיע לכרמיאל

hydro pump

New member
16!

חברים שלי יודעים ואין להם בעיה עם זה, להיפך! מיכרתי 18 אנשים בגילאי 16-18 למשחקי פוקימון! אם את רוצה לראות ת'סרט, עדיף שתחכי לקלטת. הסרט קצר וגם הורידו ממנו את סרטון הפיקאצ'ו. סרט שבאמת שווה ללכת בשבילו לקולנוע זה החמישי והשישי. אגב, הידעתם שSEREBII.NET חזר? ויש להם תקציר של הסרט השישי! איזה אתר שולט...

עוד שבוע בדיוק 18

ואני רואה גם המורדים אבל שם זין על כולם לא יודע מי יהיה שאני יהיה בצבא:(

OFIRB9

New member
תחחח תרגעי

גם אני רואה המורדים... רוב הרעיונות בטלנובלת הפוקימונים הם מהצחוקים שם חחח ו----- היום יומולדת היום יומולדת היום יומוללאאאאאאאאאאדת למורד! היום יומולדת היום יומולדת היום יומולאאאדת נמעס לכתוב יומולדת מזל טוב!!!!!!

NiKi†a

New member
הופה אני אוהבת את החתימה שלך.

צ'ינצ'ילה שולטתתתתתת, היא כזאת בובי
. וווו.....חחחח....הרגת אותי...החברים שלי אומרים שאני גדולה מידי והם לא מסכימים ללכת איתי לסרט, זה היה מצחיק....ממממ...בטח יש מישהו שיסכים.

K00lVulpX

New member
אם את רוצה, אני אלך איתך b=

ואני בן 16 וחצי, ואני שיחקתי בגיימבוי בפוקימון, ועוד יורדים עלי בגלל זה עד היום, אבל כמה פעמים עזרתי להם במשחקי גיימבוי במחשב... נו טוב...

OFIRB9

New member
מממהההה?!

הורידו את פיקצו מחבואיםן?????? אני אתבע אותם! איזו חוצפה יש לאנשים האלה??!?!?!?!?!?! :(

למעלה