יש לי בעיה רצינית

tropical james

New member
יש לי בעיה רצינית

אני לבד. ממש לבד. אני בן 21, אחרי צבא. לא שמרתי על קשר עם אף אחד מהתיכון ומהצבא, ועכשיו נשארתי עם עצמי. דווקא היו לי אנשים דיברתי איתם בתיכון ובצבא, אבל לא נפגשנו מעבר למסגרת. הספיק לי המגע עם אנשים בתוך המסגרת. אני די זאב בודד, אני לא ממש צריך חברים קרובים מדי. אבל עכשיו, בלי מסגרת, אין לי אף אחד. אפילו לא מכרים. ודווקא מכרים אני מאד צריך. הסמסטר יתחיל רק עוד חצי שנה, ואני עכשיו מובטל. אני מחפש למשל שותפים לאיזה טיול, ולא מוצא. וזה באסה רצינית. למישהו יש איזה עצה מועילה בשבילי?

טל קר

New member
אם אתה מתכוון לנסוע לכמה חודשים

ומחפש שותף לטיול, חפש בפורומים של טיולים (יש גם כאן בתפוז), וגם בחנויות של ציוד טיולים יש לפעמים לוחות מודעות של חיפוש שותפים לטיול.

De-Panther

New member
אמכבר בקשר לטיול... אז בתדודה שלי..

עשתה טיול של 4 חודשים באוסטרליה התחילה עם חברים שאיתם היא תכננה את הטיול ואחר כך המשיכה לבד... כל פעם עברה בין אנשים וכאלה... גם מצאה לעצמה עבודה מזדמנת כדי לממן חלק מהטיול בזמן הטיול עצמו... ככה שאם אתה "זאב בודד" כמו שאתה אומר שאתה... אולי סתם תסתובב איפשהו ותעבור בין אנשים...

מוּסקט

New member
אם אתה רק רוצה שותפים לטיול

בכל חנות של "למטייל" יש ימבה אינפורמציה על אנשים שמחפשים פרטנרים לטיול. אם אתה רוצה להגיד משהו על היותך זאב בודד - אז כן, ככה זה. כשמתחברים לאנשים רק בקונטקסט שנוח לך, הם לא נשארים ולא עוברים איתך לקונטקסט אחר.

tropical james

New member
לא רק שותפים לטיולים

סתם מכרים להיפגש איתם מדי פעם להשוויץ בפניהם שאני זאב בודד ולא צריך חברה כשלא יהיו לי מכרים, למי אני אשוויץ בזה?

מוּסקט

New member
סתם מכרים

כדי להשוויץ שאתה זאב בודד אתה יכול גם למצוא בפורומים... ממש כמו שעשית עכשיו. אחלה השווצה. עכשיו תמצא מי יטייל איתך

למעלה