יש לי בעיה רפואית נראה לי,

hgkr17

New member
ממש לא מסכימה עם הכותבים הקודמים

לדעתי אתה צריך ללכת להבדק. יכול להיות שיש לך איזו בעיה הורמונלית או נפשית (או שילוב..) ברור שאין שום אפשרות לאבחן את זה פה או לטפל בזה פה ולכן אתה צריך לפנות למשהו שכן יוכל לעשות את זה. בריאות!

טאיו01

New member
יש לי בעיה רפואית נראה לי,

אני שם לב שאם אני אוכל הרבה (בעיקר פחמימות) אז אני מרגיש יותר טוב, נראה יותר טוב, מלא אנרגיות אבל אם למשל יום או יומיים אני מפסיק לאכול בכמות גדולה, אז הכל יורד לי חזרה .. אני מרגיש שאני צריך לאכול כל הזמן (למרות שאני לא נהנה מזה במיוחד ), אני פשוט פוחד להפסיק לאכול אפילו ליום אחד בשביל לא לאבד את זה. אני גם רוצה לציין שלמרות הכמויות הגדולות שאני אוכל אני עדיין רזה, ולא מצליח לעלות במשקל. אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה לא בראש שלי, זאת המציאות שאני חי בה . מישהו נתקל בכזה דבר פעם ?

Alone In Kyoto

New member
נשמע שאתה מתאמץ ליצור הפרעת אכילה..

"אני פשוט פוחד להפסיק לאכול אפילו ליום אחד"- להפסיק לאכול ליום שלם נקרא צום, ובמצב רגיל- לא אמורים לעשות את זה. זה לא "רצון לאכול כל הזמן", זה צורך לאכול כדי לחיות, נראה לי. אולי פשוט הגוף שלך התברך בחילוף חומרים מהיר והוא צריך לספק לעצמו אנרגיה כל הזמן? ובכל מקרה, אתה לא עולה במשקל. אז איפה פה הבעיה? (וסתם ככה, מה הקשר לפורום תרופות?...)

למעלה