יש לי בעיה קשה...

Blink Girl

New member
יש לי בעיה קשה...

היי מה קורה? יש לי בעיה וזה הולך ככה: לעומת הרבה אנשים פה ההורים שלי הסכימו לממן לי את הלימודים לתופים וגם אפילו(רק אם אני אוהב לנגן) אז גם את המערכת. החלטתי להתתקשר למורה אבל דקה לפני זה אמא שלי עצרה אותי ואמרה שעדיף שאני אחשוב על זה שוב כי היא חושבת שגיטרה זה כלי עדיף בגלל שזה "חברותי" וכיאלו אפשר ללכת עפ זה לחברים וכאלה. עכשיו היא לאללה ביאסה אותי כי זה נכון שאי אפשר ללכת עם התופים לחבירם וכאלה... אני לא יודעת מה עדיף...אני מבואסת לאללה... פליז תנו לי עצה או משהו תודה :)

tkz

New member
אז ככה

תופים זה חידק אם זה נדבק בך אז זה נדבק קשה בכל אופן, תופים הרבה יותר מהנה לדעתי מסתם לשבת ולפרוט על מיטרים ואפשר לחשוב... ללכת עם זה לחברים. שהם יבואו לראות אותך עושה ביצועים !!!! בכל אופן הייתי אומר לך ככה: לכי 3 שיעורים של תופים, 3 של גיטרה תראי מה עושה לך את זה יותר.... אישית - תופיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שולטים בהצלחה

Kodak997

New member
גם לי אמרו את זה...

ותסלחי לי זה שטויות... אז מה אם אפשר לקחת גיטרה לחברים? שחברים יבואו אלייך לנגן! ותופים זה כלי מאוד חברותי - כמעט לכל הלהקות ה"פופולריות" יש מתופף - ותמיד יש ביקוש למתופפים! כמו שtkz אמר תופים זה חיידק - אסור לך לוותר על זה (אם את באמת אוהבת את זה) בגלל כאלה בעיות טכניות - זה כלי מסורבל אין מה לעשות, אבל אם זה הכלי הכי כיפי בשבילך (בשבילי זה כן כמובן!!!) למה שמשהו יעצור אותך? והנה איך שזה היה אצלי: באתי עם אמא שלי לקונסרבטוריון ודיברנו עם המנהל שם. יצא ששניהם ניסו להוריד אותי מהרעיון של תופים, המנהל בגלל שהיו שם יותר מדי מתופפים שנה שעברה, ואמא שלי בגלל שהיא טענה שגיטרה זה כלי של החבר´ה, שלוקחים אותו למדורות וטיולים וכאלה, שזוכרים אותו לכל החיים... בשביל זה יש דרבוקה! ותופים זה בלי ספק לכל החיים - אצלי אישית תמיד תמיד מתנגן איזה קצב בראש, ואפילו אבא שלי שלמד תופים לפני 30 שנה עדיין "חולה קצב"... לכי בעקבות ליבך!
(באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב) מקווה שהחזרתי אותך לרעיון המקורי, ניר.

chinchila

New member
אם אני הולך לנגן אצל מישהו...

אני לוקח או דרבוקה או דג´מבה או בונגוס קטנים ואיזה טמבורין קטן בשביל הקצב.. ואז אני שיא החברותיות.

דסדס

New member
אן ספק!!!

בשבילי אן בכלל התלבטות ברור תופים!!!! זה הכלי הכי מגניב הכי כיפי הכי שווה.... תעשי מה שבראש שלך אבל אני ממליצה על תופים (אם לא שמת לב...) מכוון שכולם פה מתופפים אני מאמנה שכולם ימליצו לך על תופים... כמו שמשהו המליץ לך אולי תנסי שעור גיטרה ושעור תופים ותחליטי מה את מעדיפה. בכול מקרה בהצלחה לך... הדס

Blink Girl

New member
תודה!!! ../images/Emo9.gif

תודה רבה!!! אז חשבתי ללכת לידיד שלי והוא ניסה ללמד אותי משהו על הגיטרה (סתם כמה דברים פשוטים)..... ואין לי כל כך כישרון... גם לא הצלחתי לנגן בגלל הציפורנים ואז אמרו לי שאני אצטרך להוריד אותם כי לנגן על גיטרה עם ציפרונים... :( לא שאני סנובית או משהו!!! אז החלטתי ללמוד על תופים תודה לכולכם על העצות :)

danezeq

Member
תמיד תוכלי ללמוד גיטרה

בעזרת ספר ללימוד עצמי - שזה מה שאני מתחיל לעשות עכשיו
זה לא "מתנגש" עם התופים

למעלה