יש לי בעיה קשה

*GormE*

New member
יש לי בעיה קשה

הייתי משחקת המון בסימס החל מתקופת הבגרויות ועד הגיוס (לפני כחצי שנה) העברתי ימים מול המשחק עד שהחלטתי שזה לא טוב עבורי, עבור אחותי ועבור המחשב שלי. החלטנו להוריד בהתחלה היה די קשה אבל הצלחנו להשלים את החסך ופתאום יש לי צורך עצום לחזור ולשחק! קשה לי להפסיק לחשוב על זה לרגע אולי בגלל שנכנסתי לסדיר אז מתחיל להיות לי זמן פנוי, אבל אני ממש מעט בבית וחבל לי לשרוף את מעט הזמן הזה על הסימס ולא על שעות שינה חיוניות, לדוגמא יש פה מישהו שניסה להגמל? מה הוא עשה? אני משתגעת פה!!

Poi§on

New member
גם לי היה משהו דומה...

הייתי משחק בסימס ללא הפסקה בעיקר בתקופת הבגרויות עד שהחלטתי שזה לא טוב עבורי והסרתי אותו מהמחשב. וזה פינה לי המון זמן. מה גם ששיחקתי במשחק המון, זה גרם לי לכאבי עיניים. לא הייתי עושה הפסקות אלא משחק שעות על גבי שעות! עכשיו חזרתי לשחק ואני רואה שזה כבר לא ממש מעניין, אולי בגלל שהתבגרתי, או אולי בגלל שהמשחק מיצה את עצמו. ככה עבר לי החשק לשחק בזה והייתי פנוי לעיסוקים אחרים. נסי לשכוח מזה או לשחק במשחקים אחרים פחות ממכרים ותראי שתשכחי מזה אחרי כמה זמן. בהצלחה! מאת הפסיכולוג...חחחח

*GormE*

New member
אולי אתה צודק!

לא חשבתי לנסות לשחק שוב, חשבתי שזה רק יגרום לי לשחק עוד יותר אבל אם באמת אני אשים רק את הגרסה הבסיסית אני אשתעמם בטירוף וחסל

למעלה