יש לי בעיה קטנה ---->

dupac

New member
יש לי בעיה קטנה ---->

עבדתי על איזה פרויקט בקיובייס וההשתמשתי בbattery לשני ערוצי מידי כל ערוץ מידי לרמקול אחר. בקיובייס זה פיצל את זה יפה אבל אחרי ששמרתי את זה לקובץ MP3 זה השמי בני הרמקולים אותו דבר במקום לפצל את זה

dupac

New member
*

*השמיע בשני הרמקולים את אותו הדבר ולא פיצל את זה יפה כמו בקיובייס. יש למישהו מושג איך אני שומר את זה ושישמעו את זה טוב???

lakai

New member
בדיוק מה ששאלתי 2 הודעות למטה -

מצטרף לשאלה

HeavenlyB

New member
ייצא את זה לקובץ סטריאו

אם שני הרמקולים משמיעים את אותו הדבר סימן שייצאת לקובץ מונו. בייצוא, דאג לבחור STEREO INTERLEAVED

lakai

New member
אבל סטריאו מפצל רק שני רמקולים

אני רוצה שכשאני ימיר את הקובץ ל mp3 הוא יפצל את זה ל5 רמקולם 5.1

HeavenlyB

New member
MP3?

אני לא מכיר MP3 עם סראונד. הייצוא לסטריאו זה התשובה לשאלה בשרשור הזה.

lakai

New member
זאת אומרת שאי אפשר ?

נאמר שהכנתי 4 קטעי אודיו כאשר : את הראשון אני מצדד למקול הימני האחורי את השני לרמקול השמאלי האחורי את השלישי לסנטר ואת הרביעי לרמקול הימני הקדמי אתם טוענים שלא ניתן לייצאאת זה מהקיובייס למדיה (CD נגיד) ולשמוע את זה באותו אופן של צידוד ?

HeavenlyB

New member
כן

כדי שאפילו CD או DVD יוכלו לקרוא את זה, אתה צריך מקודד של דולבי שמתאים לאותו פורמט אליו אתה שואף. הקיובייס יכול ייצא את זה לחמישה ערוצים, אבל לא תוכל לעשות עם זה הרבה. כי זה רק שלב אחד לפני המאסטרינג, בו אתה קובע את הפורמט שסופי, בעזרת מקודד מתאים. שוב, אני לא מכיר MP3 שתומך בסראונד. אני לא טוען שזה בלתי אפשרי, רק שאני אישית לא מכיר MP3 שתומך ביותר משני ערוצים. עשה חיפוש בגוגל, אני בטוח שתמצא תשובות ברורות לשאלות שלך

kundara

New member
למה שזה סתם יפצל

אתה צריך באמת לעבוד בערוצי סראונד, שמצודדים לאיזה צד שאתה בוחר

למעלה