יש לי בעיה קטנה.......

mc bige

New member
יש לי בעיה קטנה.......

מיום שבת אני מרגיש שכאילו מתחת לעין,אני מרגיש דופק, וכאילו כל הקטע הזה של מתחת ממש לעין, מתחיל כזה לקפוץ....כאילו יש לי שם עצב, ואני לא מזיז אותו בכלל אני לא יודע איך אפילו, והוא זז, זה לא מפריע בראייה או משהו, אבל זה מעצבן......זה התחיל לי ביום שבת, ומאז כל הזמן זה חוזר.......! מה עושים עם זה? ללכת לרופא עיניים? מה זה אומר? תודה רבה לעוזרים :) נ.ב צירפתי גם תמונה שתראו איפםה זה בדיוק

moonlight

New member
מנסיון אישי...זה בגלל לחץ.

אז להרגע וזה עובר.

sp qi xu

New member
היי אם סי

מה קרה ביום שבת לפני שהתחילה התופעה הזאת ? האם הסתובבת בחוץ אחרי מקלחת או שהיה לך קר בחוץ ? האם ישבת בבית והיה לך חמים ונעים ורוח נשבה לה מן החלון "ופגעה" בך, באיזור הצואר אולי ? מה קרה בשבת ? האם קדמו ל'טיקים' הללו 'טיקים' במקומות אחרים בגוף ? האם התופעה כבר היתה מוכרת לך בעבר ?

mc bige

New member
היי אס פי

ביום שישי, אני יצאתי, וכנראה גם התקררתי, כי לא התלבשתי טוב.... אז קמתי ביום שבת מצונן... וביום שבת זה התחיל לי בערב, הקפיצות בעין...... התופעה הזאת מוכרת לי לפעמים באזור כף היד זה היה לי, אבל זה היה קורא לי פעם במלא זמן, ורק פעם אחת ביום זה היה מופיע ואז נעלם..... עכשיו עם העין באמת זה מיום שבת כל הזמן חוזר..... יכול להיות באמת שאני קצת בלחץ, אבל כבר הייתי ביותר לחץ ממה שאני נמצא בו עכשיו.....אז לא יודע....

כשהייתי קטנה יותר

גם לי זה היה קורה מדי פעם. אצלנו במשפחה זה אומר שחסרים לך יסודות מסויימים במזון. אם תאזן צריכה של ירקות ופירות זה יאזן את המצב. מה גם שבד"כ זה עובר די מהר.

mc bige

New member
כדי לנסות?

כי אני באמת בקושי נוגע בירקות ופירות..........

כן, צריך תפריט מגוון המכיל את כל

הויטמינים והמינרלים, ורצוי לא תוספות או לא הן בלבד. גם פרי הדר וכו' הם חלק מהקבוצה הזו, אע"פ שבמקרה זה מקור הבעיה לא בויטמין סי.

SideKick

New member
דבר ראשון - להירגע

מדובר בתופעה טבעית ואפילו די מצחיקה. אני לא בטוחה שמישהו חקר אי פעם את התופעה הזאת (ואולי כן?). אני באופן אישי קוראת לזה שיהוקים של הגוף. וזה כמובן יכול להופיע במקומות שונים ומשונים. כשזה קורה - אפשר להיעזר בנשימות ובדמיון מודרך כדי להרגיע את המקום הקופצני. אפשר פשוט לחייך ולתת לזה לעבור. אם התופעה תימשך, גש למטפל/ת שמשלב דמיון מודרך בעבודה.

sp qi xu

New member
ואולי מדובר ברוח-קור

שחדרה לגוף וכטבעה של רוח לנוע ממקום למקום היא נותנת אותותיה במקומות שונים. נשימות, דמיון מודרך, כוסות רוח, כל אלה יעזרו. כדאי גם לשקול חיזוק של המערכת החיסונית לאחר ההוצאה - בתה לימון, מיץ תפוזים/לימונים/אשכוליות, ויטמין סי וכו' - כמובן הכל בתנאי שהנך בריא לחלוטין. בהצלחה

mc bige

New member
אני בריא לחלוטין.......

אין לי שום בעיה....וזה בדוק כאילו... יכול להיות שזה בגלל גם החורף, בגלל שאני מקורר גגם... אני ינסה הכל... תודה

שמש א

New member
לספלין צ'י.... אני חושבת

שמדובר בסמפטום של רוח פנימית מבחינה סינית ולא רוח קור. תבדוק אותי... אולי לא... רוח קור היא חיצונית וכאן זה לא משהו חיצוני

sp qi xu

New member
צודקת לגמרי

אך הוא טוען שהוא מצונן, הווה אומר רוח קור שחדרה והפכה לרוח פנימית (אולי לרוח חום-הוא לא ציין אם יש לו חום ורתיעה מקור) - לזה התכוונתי

למעלה