יש לי בעיה קטנה...

גילה...

תראי בכל שיכבה אצלנו בבית הספר "ישורון" יש משהוא כמו 300- בנות רק בכל שיכבה ואני רק בכיתה ז' אז אני לא מכירה כמעט אף אחד שם אבל אם תרשמי לי את שם המשפחה שלהם וכיתה אני אולי יכיר פרצופים בזה אני יותר טובה!!!! אני ישמח לעזור לך -אורטלוש-

יש לי בעיה קטנה...

אני גרה בראש העין ועברתי לשם לפני בערך שלוש שנים שהייתי בסוף כיתה ד', אז עוד הייתי בבני עקיבא מלבס! והתלבטתי עם לעבור לבני עקיבא בראש העין... ובסוף החלטתי להישאר במלבס שזה אחלה של סניף עם מדריכות נחמדות... באחת השבתות קפצתי עם חברות לסניף בראש העין יש שם שניים אחד בגבעות והשני בראש העין הישנה... בגבעות יש אולי 20 חניכים בכל הסניף ואני לא הרגשתי לשם שייכת גם אם הלכתי שלוש פעמים... ובישנה יש מלא ערסים ובכלל אין להם דבר כזה תפילה וכחול לבן סתם גועל נפש של סניף... בקצירו אני לא יודעת מה לעשות להישאר במלבס (בדרך כלל חברות היו ישנות אצלי בשבותו ואני אצלהם ואז הייתי מגיעה בשבתות) או לעבור לגבעות ולנסות להתחבר שוב? לסניך בישנה אני לא הולכת כי זה לא סניף!! (זה סתם קבוצת אנשים גדולה של ערסים) אני ישמח לקבל כל תגובה -אורטלוש-

coolit

New member
אני בעד שתנסי שוב..|בלוןכ|

אני חצי שנה לא הסתדרתי עם הכיתה שלי, אבל עכשיו טוב. נכון שיש שם בנות מגעילות, אבל יש גם נחמדות.. במיוחד מלי נוהר ומור!

מי אתה????

אני מכירה את מלי אנחנו חברות די טובות וגם את נוהר ומור אני מכירה הם בבית ספר שלי... מה השם שלך? אולי אני מכירה אותך...

ק-ו-ל-י-ת...

בס"ד תרשי לי לברך אותך על החתימה החדשה ולהגיד לך שהיא לא נופלת מהקודמת. שכוייך!

שולי פ

New member
אני חושבת

שכדאי לך ללכת לאן שאת מרגישה הכי שייכת והכי נוח, כי אם תלכי לסניף שאת לא מרגישה בו נוח ושייכת את סתם לא תהני וחבל...

שולי פ

New member
סליחה

על הבורות, אבל את יכולה להסביר לי קצת מה זה סניף מלבס והיכן זה?

בכיף...

סניף מלבס נמצא בפ"ת וזהו סניף רגיל... יש בפ"ת מלא סניפים (סניף עמישב הדר גנים, שיקון, סניף כפר גנים ועוד....)

שולי פ

New member
אז זו בטח בעיה

ללכת לסניף הזה כל שבת... אם כך אז אני חושבת שכדאי לך ללכת לסניף שאת יותר אוהבת ולהתחבר שם עם האנשים...

וזה בדיוק מה שאני חושבת אבל...

זה נורא קשה לדוגמא בל"ג בעומר עשיתי עם השבט שלי וז ב-6 בבוקר שהתקפלנו ללכת הביתה לר רציתי להעיראת אמא שלי שתבוא לקחת אותי אז לקחתי 2 אוטובוסים הביתה וזה היה סיוט!!!!!!! וכל השאר הלכו קצת ברגל והגיעו בשניות הביתה...

תחיה

New member
זה כמו השיר הידוע...

בעזר"ה מה מה מה אנחנו לא כבשים ב"ה גם לא מלבסים! בלי לפגוע כמובן אבל זה הדבר הראשון שעלה לי לראש!

אהמ,

לדעתי אין כמו לשמור קשר עם החברים הישנים, אבל חייבים גם ליצור קשרים חדשים. זה כבר ממש לא לעניין ללכת כל שבת לסניף מרוחק יותר כדי להיות עם החבר'ה את יכולה בפעולות אמצע שבוע להצטרף מדי פעם וכו', אבל לחיות במקום מסויים ולהישאר נפשית במקום אחר זה לא זה.

אז מה אני אמורה לעשות?

יש לי חברות בראש העין וחלק מהם בסניף בבני עקיבא אבל לא נראה לי שהם מעוניינות שאני יצטרף לסניף שלהם, אני לא מדברת בשמם אבל זה מה שאני מרגישה בכל אופן... אבל מצד שני כל החבר'ה שלי נמצא במלבס ואני אוהבת את החברות הישנות שלי כי הם איתי ביחד משהוא כמו 7 שנים!!!1 וקשה לי להיפרד מהסניף ומהחברות...

טוב תראי...

בס"ד אף פעם לא יזיק להכיר חברים חדשים ולנסות להשתלב בסניף חדש במגביל להשארותך בסניף הקודם. אך אדם נמצא ולומד היכן שליבו חפץ, ולכן תלכי לסניף שאותו את הכי אוהבת והכי נהנת בו. אל תשכחי לנסות סניפים אחרים משום שאולי גם שם את תהני בהמשך...

למעלה