יש לי בעיה ענקית!

יש לי בעיה ענקית!

לא איכפת לי אם זה בקלטת או בדי וי די אבל אני לא מוצאת את זה!!! הלכתי לטאוור רקורדס (בקניון הזהב, למי שמכיר את ראשון) ושאלתי אם יש להם את החדש או את הישן, והם אומרו לי שהם לא מחזיקים שם ביכלל די וי די או קלטת של בלינק!!!! חוצפה! אז אני אעוף מתישו לרוטשילד שיש שם גם חנות של טאווור רקורדס, ואבדוק שם, כי חברה שלי אמרה לי שהיא ראתה שם משו... (_יענו די וי די של בלינק_) ^_^

xero1

New member
אבוד לך, לא ניראה לי שתימצאי את

הדברים האלה בארץ, צריך להזמין מחו"ל.

אבל:

חברה שלי אמרה שהיא ראתה בטאוור רקורדס בקניון אחר- רוטשילד (שוב, למי שמכיר את ראשון... היה ליד זה פיגוע..) אז היא ראתה שם כתוב די וי די של בלינק... והיה שם תמונה שלהם.. אני צריכה לברר, וחיפה ממש לא עוזר לי! אני לא מתכוונת לנסוע 3 שעות בחום ובפקקים רק לחיפה, ובסוף לגלות שאין שם את זה.... אבל מצד שני, שני דודים שלי גרים שם, והבסיס של אח שלי שם! (וואללה! אני יכריח אותו ללכת לשם ולבדוק לי אם יש שם את הדי וי די!!!) רעיון טוף! והכי הרבה, באמת אני יזזמין את זה כבר מהאינטרטנט........ טנקס!

eb182

New member
תגידי להם ללכת לגרנד קניון

כי שם ראיתי את זה

xero1

New member
רגע

היא ראתה שכתוב די וי די של בלינק או שהיא ראתה את הדי וי די של בלינק?

מה זה גרנד קניון?

ומה קשור מה שאמרת HandsomeDevil ??? (אין לי כוח לפרש את הניק שלך לעיברית, אז פשוט העתקתי את זה...) וואיי ,אני חייבת לעוף לאוטובוס אל חברה שלי!!!! ומה קשור לשגר!?!?!? ואני אוהבת לשים תמונות! אוהבת לצלם, אוהבת לשלוח באיציק, אוהבת לשים בהודעות! אני מנסה להקים לי את, והכל יוצא מחורבש שם... אז ביינתיים, אמממ.. מחקתי את הכל, ואני מתחילה מההתחלה, ... וזה כמובן על בלינק, אבל אני יוסיף שם עוד דברים ! (ואיך לא?) בלעעע (לא קשור)

eb182

New member
אלה שאת רוצה שיקנו לך את הדיוידי

ידעו שזה הקניון הכי גדול בחיפה(ובמזרח התיכון, כאילו שזה כל כך קשה) ויש שם טאוור רקורדס ושם ראיתי את הדיוידי.

HandsomeDevil

New member
כ"כ הרבה שטוית, הודעה כ"כ קצרה...

-טוב, הנדסום דויל- בתרגום ישיר שטן חתיך, יותר מזה, זאת להקה "צדדית" של Lit (כמו בלינק ובוקס-קאר), מנגנים מוזיקה אלטרנטיבית. -גרנד קניון זה קנין בחיפה (יש שם אפילו מנגו ;) -לשגר הודעה, כלומר, לשלוח אותה. -את מקימה אתר? זה הולך להיות מצחיק...

חחחחחח

(לא היה לי משו מיוחד אחר לרשום.............) וווסטלייף הם חרא של להקה!!!!! ו.. אממ... רציתי להגיד משו, אבל מרוב שמציפים אותי באיציק, אז שכחתי.. אני יזכר בודעה (שיגור, [!?!??!?!?} ) הבאה

xero1

New member
כי אם ראתה שהוא רשום

אבל לא ראתה את הדי וי די עצמו, במישור הלא-פילוסופי, הוא לא שם בעיקרון.

HandsomeDevil

New member
ברור שווסטלייף חרא,

הריי הם לא כמו בלינק, רוק כבד רולזזזז, פריקים שולטים. נכון עתליה?

למעלה