יש לי בעיה עם system resources

kernel32

New member
יש לי בעיה עם system resources

אני משתמש במהדורה השניה של 98. פעם, כשהייתי פותח את המחשב, היה לי 90% חופשיים, והיום רק 75-80%, ממה זה נובע, מה עושים?

kitt

New member
לרוב זה נובע מהצטברות יישומים

העולים בעלית המחשב.

inif

New member
כנס ל להתחל -> RUN

הקלד msconfig בחר באפשרות startup ונקה את כל מה שאתה לא צריך שייפתח כאשר אתה מפעיל את המחשב(תבטל את סימן הוי)

kernel32

New member
קודם כל תודה לשניכם אבל איך אני

אדע מה כן צריך לעלות ומה לא דרוש. קרנל.

kitt

New member
תרשום את הרשימה שרשומה לך

בלשונית STARTUP ואנחנו נאמר לך מה נחוץ.

kernel32

New member
אוקיי:

MSDTC1 internat.exe ScanRegistry TaskMonitor SystemTray LoadPowerProfile SiS Tray SiS KHooker Client Access Service Client Access Taskbar Client Access API Daemon Client Access Help Update Client Access Check Version vptray mdac_runonce POINTER New.net Startup SaveNow webHancer Agent LoadPowerProfile Client Access Start Incoming RC Client Access Network Drive Client Access Network Print rtvscn95 Machine Debug Manager defwatch awhost32 Office Startup Microsoft Find Fast תודה!!!

kernel32

New member
תודה, אבל ...

איך אני אדע (בלי לפנות למנהל הרשת...) מה הן(כי להוריד אותם אין לי בעיה לבד). תודה.

kitt

New member
רוב התוכנות שלך הן agent´ים של רשת

אל תוריד כלום בלי מנהל הרשת שלך.

kitt

New member
פנה למנהל הרשת שלך, יש שם הרבה

agent´ים של רשת, בקש ממנו שיוריד את מה שלא צריך.

דניאלה66

New member
kitt אבל יש לו גם תוכנות SPY במחשב

הוא צריך להסיר אותם ע"י תוכנה חיצונית המיועדת לטיפול בתוכנות SPY כאלו או מחיקה דרך הרג´סטרי ע"פ הוראות מיוחדות כמו אתר www.cexx.org הנותן פתרונות לאותן התוכנות . לא מספיק רק הסרת הV מMSCONFIG כל אלו מכבידים על המערכת ומאיטים את קצב העברת הנתונים .

kitt

New member
חלק ממה שלך נראה כspy ware הן

תוכנות למעקב ברשת פנימית, בגלל זה הפנתי אותו למנהל הרשת שלו.

למעלה