יש לי בעיה עם חמותי...

ayeletsho

New member
יש לי בעיה עם חמותי...

יש לי בעיה חמורה עם חמותי, אני הכלה הראשונה שלה, נשואה לבנה הבכור כבר שלוש שנים. מההתחלה הרגשתי כאילו היא מנסה להתחרות בי על תשומת הלב של בעלי, הרבה פעמים היא אמרה לי שאותו היא הכי אוהבת וכו', את כל השיחות והסיפורים שלה היא מחלקת איתו ולא כ"כ עם בעלה. היא יכולה למשל להתקשר ולתפוס אותו חצי שעה בטלפון כדי סתם לדבר על שטויות מה אמרו לה פה או שם ודברים כאלה זה דיי מרגיז אותי אבל בכל זאת אני לא מראה לה את זה כדי לא לעורר סתם ריבים הבעיה היא שזה לא מסתכם רק בזה חמותי נולדה בפרס והייתה שם עד לנשואיה ולכן יש לה מנטליות פרסית כבדה מאד, דבר שאיני רגילה לו כלל ונאלצתי להתמודד איתו עד כה אחת מההשפעות של המנטליות שלה זה שהיא כל דבר הופכת למשחקי כבוד, בברית של בני היא באה באמצע והתחילה לעשות בלאגן למה אמא שלי עזרה לי להכין את התינוק לברית ולא היא, אח"כ היא עשתה בלאגן, הרסה לי את כל הארוע והמשיכה להשפיל ולפגוע בי בעקיפין במשך כל אותו זמן (דרך הערות ליד האורחים כמו: אני אוהבת את הבן שלי הוא מקום ראשון ורק אח"כ אתם) אחרי הברית ניסינו אני ובעלי לדבר איתה אבל לא רק שזה לא הועיל זה רק הזיק, היא התפרצה עלי והמשיכה לדבר על המשחקי כבוד המטופשים שלה. בסופו של החלטתי להמשיך להתנהג כרגיל ולהתעלם מזה כי הבנתי שאין עם מי לדבר... רציתי לדעת אם יש לכם רעיון מה אני יכולה לעשות תודה

סול33

New member
אני פרסיה ואני יודעת על מה את מדברת

פעם תעני לה שהיא תפגע . שתדע לא להיתערב. רק ככה אולי היא תבין.

mariana

New member
נראה לי שהבעיה שלך אין

לו פתרון חוץ מלא להיתייחס אליה ולעזוב אותה לנפשה כל אמא אני כמעט בטוחה שאוהבת את בנה הבכור יותר, אבל זה שהיא מתלהבת להראות את זה זה בעיה שלה כנראה ככה היא חונכה. פשוט להיתעלם ולא להיתייחס ואין מה להעיר

סטרלינג

New member
מבינה אותך

הבעיה שלי דומה מאוד, ניתן לראות במה שכתבתי לפני כמה ימים.זו בעיה שאין לה פתרון ואנו נאלץ להתמודד איתה לאורך השנים, אין לי עצה רק תמיכה, אני משתדלת לחשוב על חמותי כמה שפחות על אף שבשמחה רבה הייתי מחליפה אותה.

jif

New member
ניסית לדבר על זה עם בעלך?

אולי הוא לא יודע שזה מפריע לך? אולי הוא יסכים לדבר עם אמא שלו ולהסביר לה שהתנהגותה פוגעת בך.הרבה חמיות משחקות על עניין הכבוד ואין מה לעשות עם אלא להתעלם. אבל אם זה ממש פוגע בך תבקשי מבעלך לדבר איתה ואם הוא לא יסכים תנסי את אבל...בעדינות.

למעלה