יש לי בעיה עם הכונן DVD

RIPPER

New member
יש לי בעיה עם הכונן DVD

אז זה מתחיל ככה יש לי כונן DVD של טושיבה והגיעה איתו תוכנה של אסוס DVD אני מעלה איזה דיסק הוא {הכונן} אומר שזה איזור לא מתאים אז רשמתי הודעה בפורום של תפוז {תמיכה טכנית} ונתנו לי קישור לתוכנה שאמורה לטפל בבעיה הזאת להפעיל כל דיסק ולא משנה איזה איזור הוא רק שאני לא יודע איך משתמשים עם התוכנה הזאת שם התוכנה DVD GENIE האם מישהו יכול לעזור איך מפעילים את זה או תוכנה יותר פשוטה

mavor

New member
לינק

בלינק המצורף יש הסברים אך להפתר מבעית האזורים המציקה (תחפס את הDVD שלך ברשימה) נדב

RIPPER

New member
יש שם 9 קבצים

הורדתי אותם עכשיו מה אני עושה באיזה מהם אני צריך להשתמש ואיך אני מתקין אותם תודה מראש

mavor

New member
RTFM !!!!

RPC1 firmware XY14 for the Toshiba SD-M1402 (patch by XVI) This firmware can be used if your original firmware revision is 1008, 1010, 1Y10, 1Y14, 1810. DO NOT use it if your original firmware is 1000 To flash your drive 1. Extract the files in a directory of your choice 2. Restart the computer in Real DOS mode 3. Go to the directory where you extracted the files. 4. Type Vup99l 1021f.hex 5. When the flash is finish, shutdown your computer and restart. Enjoy!

liranon

New member
תוכנה אחרת

תקנה ותתקין תוכנת DVD אחרת כמו WINDVD,POWERDVD אלה תוכנות טובות אם גם הם לא עוזרות אז תצטרך תוכנה שפורצת איזורים.

RIPPER

New member
יש לי את התוכנה הזאת

אבל אין לי חצי שמץ של מושג איך משתמשים איתה

למעלה