יש לי בעיה.. כנסו

iLoveSkate

New member
יש לי בעיה.. כנסו

יש לי בעיה עם הפליפ סבבבה אני עושה תסיבוב אבל אני לא מצליח לינחות וזה משגע אותיי תעזרו לי בבקשהה

mr devil1

New member
אחי אמרתי לך תגיד מה הבעיה בנחיתה

מה אני אמור לנחש איך אתה נוחת ? ואז אולי מישהו פה יעזור לך בכל מקרה אני לא חושב שזה יהיה אני כי אני רק לפני לא מזמן הצלחתי תראשון שלי ומאז אני לא מצליח לנחות בכלל ...

b0redavid

New member
כן, גם לי יש ת'בעיה

אבל כי הייתי שמן מסריח, עד שנחתתי עזבתי לשנה, אז שכחתי ת'קטע. אבל באופן עקרוני, הכל עניין של ביטחון עצמי, שאתה נותן ת'פליפ (בידיעה שאתה מוריד רגל וזה) יש סיבוב, שאתה בא לתת ת'פליפ (בידיעה שאתה בא לנחות בנזונה) אתה עוצר בעדך ואולי דופק ת'סיבוב. צריך לעבור ת'מכשול הנפשי דוגרי, תגיד לעצמך "איזה הומו אני!" סתםסתם, תגיד לעצמך "אני מפליפ ונוחת" וקפוץ ס'עמק! הכי גרוע תנחת על החלק האחורי של הסקייט ותשבור ת'צוואר, או שהנוו'ס של הסקייט יכנס לך בפנים ב 60 קמ"ש. אבל פליפ זה התרגיל הכי סטייליסטי וכיף לנחות, אז שווה. אז יאללה, בהצלחה.

Skater4Ever

New member
אחי אם אתה שמן יש בעיה בתרגילם ? זה

לא כל כך נכון XD אתה פשוט מתעייף יותר מהר ?? זה נכון או שסתם אמרתי משהו שטותי ?

b0redavid

New member
שמן = עצלן, לא משקיע, לא נוסע, כל

היום בפורום מבלבל את הביצים. השמנתי.

Skater4Ever

New member
ואללה יש לך תבעיה שלי רק שאני

נוחת כל הזמן או עם רגל ימין או אם שמאל

mr devil1

New member
בגלל ש..

דבר ראשון זה טלוי אם אתה גופי או רגיולרבכל מקרה אני יסביר אם רגיולר כי זה יותר נוח לי פליפ ונוחת רק אם רגל שמאל : תנסה לא להשען אחורה מידי וגריפה שתיהיה למעלה והחוצה לכיוון הנוז אבל לא ישר הצידה ואחורה כזה פליפ ונוחת רק אם רגל ימין : תנסה לא להשען קימה יותר מידי והגריפהקצת יוחתר קדימה ופחות אחורה מסכנה : על תשאן דימה מידי ואל תשען רחורה מידי שיהיה משהו באמצע הגריפה שלא תיהיה אחורה מידי וגם לא קדימה מידי וגם לא למטה מידי תנסה ישר אחרי שאתה מ-ס-י-י-ם את הגריפה ללכופף את הרגליים באויר ובאותה תנוע גם לתפוס את הסקייט אם שני הרגליים אבל גם תגיד אם אתה גופי או רגיולר , גופי זה שרגל שמאל על הטייל ורגיולר זה שרגל ימין על הטייל ( אם אתה לא יודע מה זה טייל אז זה הקיפול האחורי של הסקייט)

למעלה