יש לי בעיה חמורה

lashoni

New member
יש לי בעיה חמורה

התחלתי לשנוא אתק אלק. הסיבה: הוא רצה להרוג את לוגן. ממש בהתחלה.... אבל כמו שכבר הסברתי- ראיתי את זה בלי כתביות ואפילו שאנילא כ"כ קטנה לא ממש הבנתי הכל, אבל זה נורא מדאיג אותי. הייתה פעם, לפני שהוא עזר למקס, ובכלל בהתחלה, שהוא עזר ללוגן, או שהתברר שלוגן סלח לו (אם הוא בכלל כעס עליו...אבל...) בבקשה. יש לי את מי לשאול, אבל עדיף שאני לא אשאל אותה. סיבות אישיות (לא שאני שונאת אותה או משהו...אבל...)

ברודי

New member
אני גם לא ממש הבנתי...../images/Emo4.gif

תוכלי לנסח את השאלה מחדש?

lashoni

New member
א'- תודה לכל המגיבים

ב'. פתאום שמעתי שבהתחלה אלק עזר למקס לברוח בגלל שמאדאם X רצתה שלוגן ימות (= עקב הוירוס) (כמו שאמרתי, למרות שאני לא כ"כ קטנה לא ממש הבנתי את האנגלית שמה, אז רק עכשיו גיליתי את זה, למרות שהבנתי שזה נורא מתאים לסצנה) אז בבקשה- אני פשוט לא מבינה מאיזו סיבה לוגן סלח לו, אם בכלל. והתחלתי לשנוא אותו. מישהו יכול לעודד אותי איך הוא לא כ"כ נורא? מלבד זה שהוא ניסה להרוג את ג'ושוע...(גם את מקס, אבל הוא וויתר בסוף)

Nitzan122

New member
יש את העובדה הקטנה

ששטפו לו את המח כל החיים שלו... תנסי את לגור במנטיקור ולצאת משם לא דפוקה לגמרי... ונכון הוא היה (טוב הוא עדיין ) מאניאק אבל הוא השתפר ועכשיו הוא מניאק בצורה טובה ומצחיקה
בקיצור- אל תשפטי אותו על מה שקרה כשהוא היה במנטיקור...

יס..../images/Emo3.gif

הוא באמת היה מניאק קטן אלק שלנו..
אבל לימדו אותו במנטיקור לרצוח וזה.. אולי אם הוא היה במקום אחר הוא היה בנאדם יותר טוב. אבל בעקרון גם האופי שלו היה טיפה דפוק..הוא היה אינטרסנט וזה.. אבל אני חושבת שהשילוב של התכונות האלה והמניאקיות שלו עם ציניות והמראה המדהים שלו (הייתי חייבת
) עשו אותו לדמות אהובה ביותר! ובסך הכל הוא היה דמות מעניינת ובמשך הזמן גם ראו צדדים אחרים שלו..שגם הוא עבר דברים עצובים ויש לו רגשות..ובסך הכל הוא גם דואג למקס.

למעלה