יש לי בעיה חמורה:

little bry

New member
יש לי בעיה חמורה:

אבל יש לי בעיה. אני ממש מאוהבת בבאבלס השולטת!!! מה שהיא עושה-אני גם!!! צבעתי תשיער שלי לבלונד, עשיתי קוקיות, בכל שנה בפורים, אני מתחפשת אליה, ואפילו הולכת לפעמים על התלבושת שלה לרחוב!!! אני לא יודעת מה לעשות!!! אפילו פעם אחת ניסיתי לעוף ולהציל את העולם, בסוף יצא שהתרסקתי, ושברתי רגל. אני ממש מאוהבת בה, ולא יודעת מה לעשות...

אני ממש לא מאמין לך

גם בהתחשב בעובדה שאת בת 14, ואת גדולה בשביל להאמין שאת יכולה לעוף, ואין סיכוי גם שאת מאוהבת בדמות מצוייר, וגם בהתחשב בהודעה ששלחת בפורום הרטבות ילדים

Silver Fox

New member
סער...../images/Emo82.gif

אף פעם זה לא מאוחר מדי להתאהב בדמויות מצוירות...
אבל גם אני לא מאמינה לה. יש לה בעיה? שתלך לפסיכולוג ותספר לו על הבעיות המומצאות שלה!

אבל זה בולשיט!

בת 14 וחושבת שהיא יכולה לעוף??? ואם תסתכלי בכרטיס האישי שלה, היא כתבה הודעה בהרטבות ילדים. משהו בקשר לזה שהתינוק שלה לא מרטיב אבל הבעל שלה מתנהג כמו תינוק. אז אני ממש לא חושב שאפשר להאמין למישהי כזא

Silver Fox

New member
הסתכלתי בכרטיס האישי שלה...../images/Emo82.gif

יש לה יותר מדי בעיות רציניות... היא גם כתבה הודעה מטומטמת בפורום כבאות... ילדה, כל כך משעמם לך בחופש שזה מה שאת עושה באינטרנט?

../images/Emo80.gif../images/Emo175.gifבאמת יש לך בעיה חמורה...

אני מאוד מצטערת להגיד לך אבל זה מאוד מעורר רחמים....
אם היית בת 3 מילא, אבל את בת 14?!?!?!?!?!

Silver Fox

New member
Welcome back!../images/Emo82.gif

תזכירי לי איפה היית?
ואיפה שהיית, היה כיף?

../images/Emo80.gif../images/Emo175.gifהייתי חודש בקאמפ באמריקה

והיה ממש ממש כייף.....!!

רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אז מה זאת אומרת שגמני לא יוכל לעוף??????? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifאיזה פיגורררררר!!

מה את מחרבשת לנו בפורום על באבלס שמאבלס, אני מתערב איתכם שהיא אפילו בקושי יודעת מי זו באבלס,שמעתי הרבה דיבורים מטופשים אבל זה המטומטם ביותר ששמעתי אי-פעם,חושבת שאנחנו מפגרים שנאמין לך?!ואם בא לך לדעת,את רק עושה לעצמך בושות,וכדאי שתפסיקי לעשות שטויות פה בפורום שלנו או שנפנה להנהלת תפוז והיא כבר תטפל בך כמו שצריך....

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifודרך אגב,ברוך שובך איה

שמחים שחזרת!! איזה דברי פאוורפאף מעניינים קנית?(אם בכלל) יפה טיילת איך היה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי עושה לך מלא אייקונים שמחים אבל אני לא יודע, משום מה המחשב שלי לא מצליח לפעמים לפתוח את הדף עם האייקונים, סורי.

../images/Emo80.gif../images/Emo175.gifלא היו דברים

של פאוורפאף..... והייתי בחנות צעצועים הכי גדולה באמריקה!!!!

למעלה