יש לי בעיה, דרושה עצה,

יש לי בעיה, דרושה עצה,

יש אמונה, יש מצווה, אבל יש לי נטייה שקשה לי להתגבר עליה.. כניראה שהיא מולדת.. האם רבש"ע יסלח לי על כך? יעביר לי אותה? יוותר במקרה שלי? ככה נולדתי! למשפחה חילונית ואחר כך - חזרתי בתשובה.. אבל.. קשה לי .. יש לי נטייה שממש בלתי אפשרי לי להתגבר עליה.. והיא.... חילול שבת.. ניסיתי הכל ולא הלך לי.. נראה ממש שנולדתי לחלל שבת.. תוכלו לתמוך בי מוסרית נפשית, מאחר וגם אתם נולדתם לטענתכם להפר ציווי מוסרי אלוהי? או שמא.. רבש"ע טעה.. או התורה היא פרי המצאה של סטרייט אחד שרצה להיכנס בהומוסקסואלים.. ומחללי השבת הכפייתיים!!!

Dancing mad

New member
מי אמר שהוא טעה?

מי אמר שאת התורה כתב מישהו שרצה להיכנס בהומואים ומחללי שבת? לא אני. אני רק חי את חיי, mind you. עכשיו, אם תואיל לסלוח לי, יש לי צווים מוסריים להפר. יום נעים.

../images/Emo26.gif

אני רוצה להבין - אתה גיי שמחלל שבת כי אתה לא יכול להתגבר על זה
אם כן , תוכל להתייעץ עם רב . לדעתי , הוא יוכל לעזור לך יותר טוב מאיתנו וזאת בגלל שבעיתך לא קשורה לזהות המינית שלך (מה שבעצם יש הרבה רבנים שלא ידעו איך לעזור בצורה טובה ואף לגרום לנזק) .

אני דווקא מבין..

אותך.. מדבריך הבנתי שאתה סטרייט שמחלל שבת כפייתי ואתה משווה את זה אלינו ההומואים שמפרים את צו האלוהים מתוך הנאה.. חלקינו כבר לא כ"כ דתיים.. וזה מסיבה שיגענו למסקנה שזה לא כ"כ הולך ביחד..יש תקופה בחיים שאתה מנסה לשלב בין הדברים מנסה לעשות הפסקה של אחד מהם אח"כ מנסה לשלב אצל חלק אולי זה עובד אצלי זה לא עבד ולא כיף לחיות בדו פרצופיות או שאתה מקיים את כל התרי"ג או שמספיק לך 7 מצוות בני נוח או שכל פעם אתה עובר על גילוי עריות ומחוייב מיתה מחדש.. התורה היא לא לפי הזמנה ויגיד משיגיד שאין דבר כזה לא יכול..אולי הם צודקים אולי לא אני יודע שיש מישהו למעלה שמשגיח וקיבלתי יותר מדי סימנים לזה וכשאני אגיע לשם אני אצטרך לתת את הדין , אלוהים כמו כל אבא אוהב את כל ילדיו גם אם יש כאלה שלא עושים כדבריו הוא מעניש ולפעמים סולח.. בקשר לחילול שבת זו החלטה שלך אם אתה יכול להיות דתי ולחלל את השבת..לפי דעתי זה סוג של דו פרצופיות..ומה בדיוק אתה כבר עושה?

../images/Emo26.gif

כאילו אנחנו אמוראים שמנסים להבין את דברי התנא הקדוש (שכמובן , נפטר ולא יכול לומר לנו למה התכוון)

גנימדס

New member
משל גרוע

איך בדיוק נולד אדם עם נטיה כפיתית לחלל שבת? האם ישנו גן האחראי על חלול שבת? האם ילדים בבית הספר קוראים "הומו" ככנוי גנאי או"מחלל שבת"?

למעלה