יש לי בעיה אנשים

יש לי בעיה אנשים

אולי פה אני יקבל תשובה... אז ככה, אני לא מוצאת את עצמי, זאת אומרת שאני לא יודעת כ"כ מי אני.. לפעמים אני מוצאת את עצמי שואלת את עצמי מי אני ומה אני אוהבת. אין לי אופי אישיות, ככה אני מרגישה לפעמים. לפחות בגיל 17 אני רוצה שזה כבר ישתנה. כל החיים שלי הייתי בטוחה שאני יודעת מה אני רוצה ואיפה, אבל שמתי לב לאחרונה שאני בכלל לא יודעת... וזו בעיה שמעציבה אותי כ"כ. למישהו אולי יש פתרונות, מה עושים במצב שאתה רוצה למצוא את עצמך? לדעת מי אתה? להכיר את עצמך? שאתה מרגיש שאתה לא מכיר את עצמך בכלל.. פשוט למצוא את עצמי ואת ה"אני" שלי. תודה למי שיכול. ביי.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
גיל מבלבל

ממרחק הזמן אני יכולה להגיד לך שאת בתקופה של התעצבות עצמית. וזה לוקח זמן, אז דרך אחת לעבור את התקופה הזו היא להיות סקרנית. סקרנית מה קורה לך, מה נראה שאת אוהבת היום וכיצד זה משתנה. סקרנית כלפי הסביבה, מה קורה עם אחרים? מה אולי את כבר כן יודעת על עצמך? ועוד משהו שעוזר אבל קצת קשה להשתמש בו בתקופה הזו הוא סבלנות

אוריק3

New member
היי שלי ושלך..

אני חושב שאת צריכה למצוא מישהו לדבר איתו או איתה על נושאים כאלו שמציקים לך. אפילו חבר למסנגר להחליף דעות ולקבל קצת קנה מידה למה שקורא מסביב. האם הבלבול שלך נובע גם מאכזבות? אולי קצת תסכול ממשו שלא הצליח לך? אייך החיים החברתיים שלך? את מרגישה צורך להוציא ולדבר? אם זאת התחושה ואת קצת מתביישת אפשר במסר פרטי

למעלה